Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με την γλυκιά της ανάμνηση -Πένθος για την οικογένεια του «Αχαϊκού Εντελβάις» από την απώλεια της συζύγου του Γιάννη Μιχαλόπουλου, Ιωάννας

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι αναμνήσεις μιας ζωής, αυτές που μοιράστηκαν μαζί, δημιουργώντας μια όμορφη οικογένεια, θα τους ακολουθούν για πάντα…

Άλλωστε είναι εκείνες που παραμένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη θύμηση και στην καρδιά, όλων όσοι είχαν την ευτυχία να γνωρίσουν την Ιωάννα Παπαδοπούλου, σύζυγο του συνδιοκτήτη της εταιρείας «Αχαϊκό Εντελβάις», Γιάννη Μιχαλόπουλου, η οποία «έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.
Η Ιωάννα Παπαδοπούλου «πάλεψε» με γενναιότητα από το 2018 την ανίατη ασθένειά της, όπως άλλωστε, είχε μάθει να αντιμετωπίζει κι όλες τις καταστάσεις στη ζωή της, έχοντας δίπλα της, τον σύζυγό της, αλλά και τα τρία αγαπημένα της παιδιά, την Διονυσία, την Αφροδίτη και τον Γιώργο. Μοίρασε απλόχερα την αγάπη της, την οποία και της ανταπέδωσαν οι αγαπημένοι της άνθρωποι, που στάθηκαν στο πλευρό της, μέχρι τέλους. «Έφυγε» γεμάτη και πλημμυρισμένη από την φροντίδα και τον σεβασμό της οικογένειάς της, τα οποία η ίδια νωρίτερα, τους είχε προσφέρει απλόχερα! Με τη στάση ζωής της δίδαξε καλοσύνη, ευγένεια και ανθρωπιά. Ήταν πάντα εκεί για όλους. Δοτική και μαχήτρια της ζωής. Αφιερώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της, τα οποία μεγάλωσε με αξιοπρέπεια, γαλουχίζοντάς τα με αρχές και αξίες. Ήταν το στήριγμα του συζύγου της, στα εύκολα και στα δύσκολα, ενώ ευτύχησε να δει τα παιδιά της να μορφώνονται και να αποκτούν τις βάσεις για την επιστημονική και κοινωνική τους εξέλιξη.
Μάλιστα, από την μεγαλύτερη κόρη της, Διονυσία, γνώρισε και δύο πανέμορφα εγγονάκια, ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν, η μικρότερη εγγονή της, βαπτίστηκε και πήρε το όνομά της. Η δεύτερη κόρη του Γιάννη Μιχαλόπουλου και της Ιωάννας Παπαδοπούλου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στα Οικονομικά, ενώ ο μικρότερος γιος τους, Γιώργος πήρε πριν από λίγο καιρό το πτυχίο του. Υπερήφανη μητέρα και σύζυγος, υπήρξε μία πραγματική «Κυρία» που με την απώλειά της αφήνει πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
Συντετριμμένος ο Βενιζέλος Μιχαλόπουλος, ανέφερε πως «ήταν αξιόλογη αδελφή και νύφη. Στάθηκε δίπλα στον αδελφό μου τον Γιάννη στα εύκολα και στα δύσκολα και δημιούργησαν μαζί μια σπουδαία οικογένεια με τρία αξιαγάπητα παιδιά. Εύχομαι να προσεύχεται για μας και ο Θεός να δώσει κουράγιο στον αδελφό μου, στα παιδιά της, στη μητέρα της και σε όλους εμάς που την αγαπούσαμε με όλη μας την καρδιά, γιατί ήταν άξια της αγάπης μας. Καλό παράδεισο αδελφή».
Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 17:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών.
Η «ΓΝΩΜΗ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ροή ειδήσεων

Advertisement