Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Δουλεύει πολύ και ανταμείφθηκε

Δημοσιεύθηκε

στις

Είναι κάποιες στιγμές που για κάποιους ανθρώπους χαίρεσαι όταν τους βλέπεις να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο Δημήτρης Κατριμπούζας που η «πόρτα» του άνοιξε διάπλατα για να πραγματοποιηθεί το όνειρό του.

Δεν έκατσε ποτέ με σταυρωμένα τα χέρια, πάλεψε, δούλεψε σκληρά και ο δρόμος προς την επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Συνάντησε πολλές δυσκολίες στην πορεία του, στάθηκε όμως όρθιος, δυνατός, διαβάζοντας μάλιστα πολλές ώρες τα βράδια μετά την δουλειά του για να έρθει η στιγμή και να γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας.

Ο Αχαιός τεχνικός προσλήφθηκε από την Διοίκηση του Παναιτωλικού και εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ της Κ20 στο πλευρό του Γιώργου Ταράση.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα, όμως ταπεινά όπως πάντα δουλεύει και θα ανταμειφθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Ο Δημήτρης Κατριμπούζας παρακολούθησε πολλά σεμινάρια ενώ ουκ ολίγες φορές ταξίδεψε στο εξωτερικό όπου επισκέφθηκε  μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ για να επεκτείνει τις γνώσεις του.

  • Ιταλία Salsomaggiore Terme τον Ιούνιο του 2015
  • Τίτλος σεμιναρίου :2° Master Per Il Settore Giovanile

Οι ομάδες και οι προπονητές -εισηγητές ήταν AC Milan (Omar Danesi & Dominico Gualtieri  ) Juventus FC ( Enrico Battisti + Allesandro Spugna + Giuseppe Geria )

Atalanta BC (Stefano Bonaccorso) Anderlecht FC ( Massimo Sarci + Jean Kindermans )

• Θεματολογία σεμιναρίου: ταχύτητα & τεχνική στις αναπτυξιακές ηλικίες

ΧΑΡ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement