Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός των “κοκκινόμαυρων”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο επικεφαλής της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης καθημερινά βρίσκεται σε επαφές με παίκτες από τις εθνικές κατηγορίες- Κοντά στο να προβάρει τα κοκκινόμαυρα ο Μπαξεβάνος

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

e-mail: [email protected]

 

Μπορεί χθες οι κοκκινόμαυροι να βρέθηκαν για δεύτερη ημέρα στο γήπεδο της Παναχαϊκής συνεχίζοντας την προετοιμασία τους όμως ο επικεφαλής του ιστορικού σωματείου, Πέτρος Σταθάκης μαζί με τους συνεργάτες του βρίσκεται καθημερινά σε επαφές με παίκτες από την Σούπερ Λιγκ έτσι ώστε να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας.

Μια από αυτές τις προσθήκες που αναμένεται να ανακοινώσει είναι αυτή του έμπειρου αμυντικού Βασίλη Μπαξεβάνου. Η διοίκηση της ομάδας έχει έρθει σε επαφή με τον έμπειρο μεσοαμυντικό και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει «γάμος».

Ο 28χρονος άσος έχει αγωνιστεί με επιτυχία στις εθνικές κατηγορίες έχοντας φορέσει την φανέλα πολλών ομάδων όπως του Αιγάλεω, του Ασπρόπυργου, του Διαγόρα Ρόδου, του Παναρκαδικού, του Πιερικού, του Πανηλειακού, της Αναγέννησης Γιαννιτσών ενώ υπήρξε και μέλος της Κ20 του ΠΑΟΚ κ.ά.

ΨΑΧΝΕΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΙΠΕΡ

Οι επαφές της διοίκησης για την απόκτηση ενός έμπειρου πορτιέρο είναι πολλές και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακοινώσει έναν Έλληνα κίπερ με παραστάσεις στη Σούπερ λιγκ 2.

ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΜΕ ΤΕΓΟΥΣΗ

Όπως είχε αποκαλύψει το gnomip τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση και του έμπειρου 30χρονου μέσου Κώστα Τεγούση. Όπως είχαμε αναφέρει οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει την συνεργασία τους προφορικά και αυτό που απομένει είναι τα τυπικά και εν συνεχεία να ανακοινωθεί από τη διοίκηση της ομάδας.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Οι κοκκινόμαυροι σίγουρα δεν θα είναι έτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και μεταγραφικά για τον αγώνα Κυπέλλου εκτός έδρας με τον Φωστήρα στον Ταύρο. Ωστόσο πριν από το παιχνίδι του Κυπέλλου την επόμενη Τετάρτη (25/8) η Παναχαϊκή θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι πιθανότατα με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”


Ροή ειδήσεων

Advertisement