Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Π. Νταβλούρος για το Νίκο Χαρδαλιά

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Την περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά, σχολίασε ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ Περικλής Νταβλούρος, αναφέροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Όταν κάποιος έχει αίσθημα ευθύνης  και φιλότιμο, όταν δεν είναι γαϊδούρι ξεσαμάρωτο δηλαδή όπως πληθώρα του πολιτικού προσωπικού δεξιά και “αριστερά”, αυτά μοιραία θα συμβούν. Περαστικά στο Νίκο Χαρδαλιά, γνωρίζω ότι βρέθηκε στα καλύτερα χέρια στο «Αγία Όλγα» και καλή και σύντομη επάνοδο».

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρώην υφυπουργός δέχτηκε μπαράζ ευχών για ταχεία ανάρρωση, πολλές από τις οποίες και από την Πάτρα.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σβηστά φανάρια στο κέντρο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Εκτός λειτουργίας  τέθηκαν τα φανάρια στη διασταύρωση των οδών Αγίου Νικολάου και Κανακάρη, όπως και στη συμβολή της Κανακάρη με την Ερμού.

Ενδεχομένως κάποιος να παρατηρήσει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που φωτεινοί σηματοδότες στο κέντρο της Πάτρας βγαίνουν «οφ», δεν θα είναι και η τελευταία.

Κατά τα άλλα, το «έξυπνο» φανάρι που λειτουργεί στην Αγίου Ανδρέου μάς έλειπε…

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Ναύπακτος κι εμείς  

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

«Λευκή Νύχτα» διοργανώνει απόψε ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπάκτου. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του, σκοπός της «Λευκής Νύχτας» είναι να διαφημιστεί η αγορά της Ναυπάκτου σε ένα ευρύτερο κοινό, με την παράλληλη προσέλκυση κόσμου στη γραφική και ιστορική κωμόπολη, που θα συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Πώς είπατε; Εάν υπάρχει κανένα αντίστοιχο νέο από την Πάτρα; Ε, λοιπόν, σήμερα είναι Παρασκευή 19 Αυγούστου και στον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών, αντί να έχουν την προσοχή τους στραμμένη στη διοργάνωση ανάλογων εξωστρεφών δράσεων, έχουν το μυαλό τους στις εσωτερικές έριδες και διαμάχες.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κατηγορηματικός για τις άδειες

Δημοσιεύθηκε

στις

 

«Δεν υπάρχει εργαζόμενος που να μην παίρνει νόμιμα την άδειά του, είτε αυτή είναι αναρρωτική, είτε επειδή συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας», ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης όταν ρωτήθηκε από τη «Γ» σχετικά με δημοσιεύματα για εργαζόμενο σε νοσοκομείο που φέρεται να έχει πάρει άδεια χωρίς να τη δικαιούται.

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα