Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η Παναχαϊκή έκανε κρούση στον έμπειρο επιθετικό της Καλαμάτας Βαγγέλη Αλεξόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή έκανε κρούση στον έμπειρο επιθετικό της Καλαμάτας Βαγγέλη Αλεξόπουλο

TOΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

E-mail: [email protected]

 

Η Παναχαϊκή «κτίζεται» από τις βάσεις και λογικό είναι ο επικεφαλής, Πέτρος Σταθάκης να έχει μια μεγάλη λίστα από ονόματα όλων των κατηγοριών.

Οι επαφές του Σταθάκη με τους ποδοσφαιριστές καθημερινά είναι πολλές, σε άλλες περιπτώσεις οι πόρτες… κλείνουν αμέσως είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά και σε άλλες προχωρούν θετικά.

Έτσι λοιπόν είναι κατανοητό ότι η διοίκηση δεν σταματάει να προσεγγίζει έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ένας ακόμα παίκτης με εμπειρία που την περσινή αγωνιστική περίοδο σημείωσε το ονειρικό χατ-τρικ απέναντι στη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας, ανοίγοντας τον δρόμο για την μεγάλη πρόκριση της Μαύρης Θύελλας στους «16» του θεσμού είναι ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος.

Ο 26χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Μικρομάνης σε Β΄ και Α1 τοπική κατηγορία και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Την πρώτη του σεζόν σημείωσε 19 γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α΄ Μεσσηνίας με 16 τέρματα στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο.

Στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν στην καριέρα του πρόπερσι με τη φανέλα της Καλαμάτας, ο Αλεξόπουλος προσαρμόστηκε άμεσα δείχνοντας ότι έχει όλα τα στοιχεία ενός καλού ποδοσφαιριστή. Την περσινή περίοδο ο αρχηγός της «Μαύρης Θύελλας» αγωνίστηκε σε 41 ματς, πετυχαίνοντας 6 τέρματα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στο να κατακτήσει η ομάδα της Καλαμάτας την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ 2.

Ο έμπειρος φορ όμως δεν είπε ακόμα το ok στην ομάδα της Παναχαϊκής αφού έχει δεχτεί μια δελεαστική πρόταση από την ομάδα του Ηροδότου και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 από τα Τρίκαλα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Αναμένεται να δούμε αν τελικά ο Μεσσήνιος άσος μετακομίσει στους «κοκκινόμαυρους» ή επιλέξει να αγωνιστεί.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement