Connect with us

Αθλητισμός

Ο εμβολιασμός “παίζει” μπάλα

Published

on

Τα πράγματα όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει σε αρκετά ρεπορτάζ είναι δύσκολα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα λόγο το ότι η Πανδημία ακόμα δεν έχει εξαλειφθεί.

Ήδη πολλές ομάδες διακόπτουν τις προπονήσεις μετά από θετικά κρούσματα που βρίσκονται στους ποδοσφαιριστές. Λύσεις όπως φαίνεται δεν υπάρχουν αφού μόνο όταν εμβολιαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές ή κάνουν δύο φορές την εβδομάδα Rapid test θα λυθεί το πρόβλημα.

Το πρώτο όπως όλα δείχνουν είναι πολύ δύσκολο όπως και το δεύτερο όταν αυτά δεν θα είναι δωρεάν σε λίγες ημέρες και θα πρέπει να τα πληρώνουν οι ποδοσφαιριστές ή το σωματείο.

Με αφορμή λοιπόν των προβλημάτων που αναμένεται να έχουμε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαΐας ο β’ αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας Χρήστος Πλούμης συναντήθηκε με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν και αφορούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αρχικά ο κ. Καρβέλης ευχαρίστησε τον αντιπρόεδρο για την συνεργασία και δήλωσε πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που καταβάλει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας για την ασφαλή διεξαγωγή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων στην περιοχή.

Να σημειωθεί δε πως άμεσα (μέσα στην επόμενη εβδομάδα) προγραμματίστηκε συνάντηση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αχαΐας προκειμένου να αναλυθούν όλες οι παράμετροι και οι λεπτομέρειες της συνεργασίας με την  6η ΥΠΕ.

Κοινός τόπος και θεμέλιο συνεργασίας ανάμεσα στην 6η ΥΠΕ και την ΕΠΣ Αχαΐας, ήταν η απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στους κ.κ. Καρβέλη και Πλούμη για τον πλήρη εμβολιασμό των συμμετεχόντων, αθλητών, παραγόντων προπονητών και τεχνικών των ομάδων που συμμετέχουν στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, έτσι ώστε να εξελιχθεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η ποδοσφαιρική χρονιά.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement