Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο Χαράλαμπος Φλουσκούνης στο Ευρωπαϊκό του Ταλίν

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ολοκληρώνεται σήμερα για την αγωνιστική ομάδα του Fight Club Patras στα Τρίκαλα το Sparing Camp ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας που έχει είδη ξεκινήσει. Μαζί τούς θα βρεθεί και ο αθλητής Χαράλαμπος Φλουσκούνης που θα εκπροσωπήσει την Πάτρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τάε κβον ντο U21 στην Εσθονία και συγκεκριμένα στην πόλη Ταλίν από τις 24-27 Αυγούστου ως μέλος της Εθνικής ομάδας στην κατηγορία των -74 κιλών.

Ο προπονητής του F.C.P Μιχάλης Κοτσόπουλος τονίζει: «Την προηγούμενη εβδομάδα διανύσαμε το προτελευταίο στάδιο προετοιμασίας μας με διπλά traininings sensions πρωί και απόγευμα ενόψει του κορυφαίου καλοκαιρινού τουρνουά. Στα Τρίκαλα μας δόθηκε η δυνατότητα να μπούμε στην τελική ευθεία για την μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το εν λόγω Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μεταφέρθηκε λόγω καραντίνας μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η κατηγορία μας είναι κανονικά τα -68 κιλά, αλλά λόγω των φετινών υποχρεώσεων των πανελληνίων εξετάσεων που έδωσε ο αθλητής δεν καταφέραμε να πιάσουμε την συγκεκριμένη κατηγορία. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι ο Φλουσκούνης θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του με τα χρώματα της Εθνικής γιατί έχει το ταλέντο και έρχεται από ένα σερί τριών χρυσών μεταλλίων, σε πανελλήνια πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, δείχνοντας ότι είναι από τούς κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλη την Εθνική μας ομάδα, θα είμαι και εγώ εκεί σε αυτήν την προσπάθεια να βοηθήσω στην ψυχολογική στήριξη από την πλευρά μου».

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement