Connect with us

Αθλητισμός

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «Υπήρχε η ιδέα να πάρω ευρωπαϊκή ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά αρνήθηκα»

Published

on

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ότι η αρχική ιδέα ήταν η απόκτηση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ευρώπη. Ο ίδιος, όμως, ήθελε τους Μιλγουόκι Μπριούερς! Το deal είχε κλείσει από τον Μάιο!

Η ψυχρή λογική θα υπαγόρευε την ενασχόληση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το ποδόσφαιρο. Σε αυτό είχε εναποθέσει τα παιδικά του όνειρα. Να γίνει ένας ποδοσφαιριστής. Το… ριζικό του όμως ανέγραφε μπάσκετ. Και όταν έγινε μεγάλος και τρανός στο άθλημα με την πορτοκαλί μπάλα, του μπήκε η ιδέα μιας επένδυσης.

Αυτοί που τον γνωρίζουν καλύτερα, του πρότειναν να αποκτήσει μετοχές σε μία ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα. Μόνο που ο Giannis είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Να μπει σε μία ομάδα που δεν είχε προσθέσει ούτε έναν νέα μέτοχο τα τελευταία 17 χρόνια, τους Μιλγουόκι Μπριούερς.

Την ποδοσφαιρική ιδέα την αποκάλυψε τη στιγμή που είχε φορέσει τη φανέλα των Μπριούερς. Τη στιγμή της ανακοίνωσης της απόκτησης μετοχής στην ομάδα μπέιζμπολ της πόλης του Μιλγουόκι. Όσο για τα 17 χρόνια δίχως νέους επενδυτές; Μόλις το έμαθε ο Αντετοκούνμπο, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά ζήτησε από τους εκπροσώπους του να ρωτήσουν τις προθέσεις της ομάδας.

Τελικά, κάθε μέτοχος αποχωρίστηκε ένα ποσοστό της ιδιοκτησίας του (με το αζημίωτο, πάντα) και ο Giannis έγινε συνέταιρος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement