Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε το πρώτο κοινό βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ιωάννα Τούνη αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και χαίρεται τον καλό καιρό και τις βουτιές της στη θάλασσα.

Μάλιστα, η Influencer και επιχειρηματίας έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο περνά όμορφες και ξεχωριστές στιγμές. Ωστόσο, η Ιωάννα δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση της με το μοντέλο, καθώς θέλει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, πρόσφατα σε μια ερώτηση που δέχτηκε από μια διαδικτυακή της φίλη δε δίστασε να μιλήσει για τη σχέση που έχει, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του αγαπημένου της.

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον….», ήταν η απάντηση της Ιωάννας Τούνη

Ακόμη, τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράζονται στιγμιότυπα από τη ζωή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλές φορές είναι τα ίδια αλλά δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ιωάννα Τούνη έκανε τη διαφορά, καθώς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά ένα κοινό βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Όπως θα παρατηρήσετε στο βίντεο, οι δύο τους διασκεδάζουν στην παραλία παρέα με τον δικηγόρο Χάρη Αναγνωστόπουλου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement