Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δημοτικό Συμβούλιο και Οικονομική Επιτροπή:Επιστρέφουν οι συνεδριάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από μία μικρή ανάπαυλα λόγω καλοκαιριού επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, αλλά και των Επιτροπών του Δήμου.

Συγκεκριμένα, μεθαύριο στις 2.30 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο, με 43 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η έγκριση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος, η κατάργηση ή μετατόπιση θέσεων κενωθέντων περιπτέρων, η αποζημίωση κοινοχρήστων χώρων, οι μονοδρομήσεις οδών Αλιάκμονος, Αχέροντος, η τοποθέτηση της Προτομής του Ρώσου Φιλέλληνα, πρώτου φρούραρχου της Πάτρας και του Ρίου και μετέπειτα διοικητή της Σχολής Ευελπίδων και διοικητή του Πυροβολικού, Νικολάι Αλεξέγιεβιτς Ράικο, στην πλατεία Νικολάι Ράικο, η τοποθέτηση εμποδίων- κολωνακίων για την προστασία μνημείου στην περιοχή Μόλου Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, ο ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, για τις εργασίες εκκαθάρισης της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Πατρών ΑΔΕΠ ΑΕ και για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για την περάτωσή της, κ.α.

ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Εξ άλλου, την ίδια ημέρα στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, προκειμένου να συζητήσει την άσκηση ή μη έφεσης κατά της αριθ. 265/2021 αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου
Πατρών, καθώς και την έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την παγία προκαταβολή του Δήμου Πατρέων, για επείγουσες και έκτακτες ανάγκες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement