Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Δουλειά για το πρώτο επίσημο ματς

Δημοσιεύθηκε

στις

Επιστρέφουν στην Αγυιά οι κοκκινόμαυροι για να προετοιμαστούν για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος

 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

E-mail: [email protected]

 

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους κοκκινόμαυρους με τον Σέρβο προπονητή, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να ετοιμάζει το πρόγραμμά του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα στον Ταύρο (29/8) με αντίπαλο τον τοπικό Φωστήρα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη για να αγωνιστεί αφού καλά-καλά δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Όμως ο Σέρβος τεχνικός πρέπει με το υπάρχον υλικό να προετοιμάσει την ομάδα για να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Φυσικά οι κοκκινόμαυροι θα δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν έτσι ώστε να «χτυπήσουν» το παιχνίδι και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Εξάλλου και ο Φωστήρας δεν είναι καμία ομάδα-φόβητρο απλά χρειάζεται μια παραπάνω προσπάθεια από τους Αχαιούς έτσι ώστε να μπουν με το δεξί τη νέα αγωνιστική χρονιά.

ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ… ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τις επόμενες ημέρες ετοιμάζονται και κινήσεις μάρκετινγκ από την Παναχαϊκή. Αρχικά η διοίκηση προγραμματίζει την κυκλοφορία των διαρκείας και στον καταρτισμό των πλάνων της βρίσκεται η διαβάθμιση των τιμών.

Πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι θα χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες και φυσικά αποδέκτες θα είναι μόνο οι εμβολιασμένοι εφαρμόζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΨΑΧΝΕΙ… ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Αυτό που θέλει ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης είναι η αμυντική λειτουργία να αποτελείται από έμπειρους παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας. Πέρα λοιπόν του έμπειρου Χρήστου Αθανασόπουλου βρίσκεται σε επαφές με ένα στόπερ, ένα αριστερό και ένα δεξί μπακ. Ομάδα που δεν δέχεται γκολ μπορεί να πετύχει πιο εύκολα τους στόχους της και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής.

Τα ονόματα είναι πολλά και από υψηλότερες κατηγορίες, αυτό όμως που κοιτάει ο Πέτρος Σταθάκης ως γνώστης του ποδοσφαίρου είναι να μην σκορπίζει… λεφτά, δηλαδή δεν είναι διατεθειμένος να δώσει όσα ζητάνε κάποιοι και γι’ αυτό ή διαπραγματεύεται τη μεταγραφή ή την βάζει στο συρτάρι…

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ

Επίσημα πλέον ο Μπετίνο Αλαχούζος θα είναι ο άνθρωπος που θα τρέχει πολλά θέματα στην Παναχαϊκή αλλά θα αναλάβει και υπεύθυνος τύπου της ομάδας.

Όπως ανέφερε η «Γ» σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο Αλαχούζος είναι έμπιστος φίλος του επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρου Σταθάκη και έρχεται να τον βοηθήσει στο νέο του εγχείρημα.

Ο Αλαχούζος χθες βρισκόταν στο Αγρίνιο, όπου κατοικεί για να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει να εγκατασταθεί πλέον στην Πάτρα και να ριχτεί στη δουλειά για το καλό της μεγάλης «κυρίας».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement