Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κρίσιμη εβδομάδα για την Αχαΐα-Δυσοίωνες οι προβλέψεις- Έκτακτο Συντονιστικό συγκαλεί ο Γιάννης Καρβέλης

Published

on

Κρας τεστ για την εξέλιξη του 4ου κύματος της πανδημίας στην Αχαΐα θα αποτελέσει αυτή η εβδομάδα, εξαιτίας της επιστροφής των αδειούχων του Αυγούστου, με δεδομένο ότι τα υγειονομικά στοιχεία για την περιοχή είναι ήδη δυσοίωνα.

Χθες η Αχαΐα «τερμάτισε» τρίτη πανελλαδικά σε αριθμό νέων κρουσμάτων, μετά την Κεντρική Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, «ξεπερνώντας» ακόμη και το «κόκκινο» Ηράκλειο, ενώ τα θετικά δείγματα στις καθημερινές δειγματοληψίες του ΕΟΔΥ είναι σταθερά υψηλά.

Χθες από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν 99 νέες μολύνσεις στην Αχαΐα, την ώρα που πανελλαδικά τα κρούσματα ήταν 1.948, ενώ οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας εκτινάχθηκαν σε 81(!), με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο να δέχεται για ακόμη μία φορά τη μεγαλύτερη πίεση.
Εξαιτίας των νέων ανησυχητικών στοιχείων, σήμερα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης συγκαλεί εκτάκτως το Συντονιστικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για τον έγκαιρο συντονισμό και προγραμματισμό επαναλειτουργίας περισσότερων κλινών κορωνοϊού. Θυμίζουμε ότι ήδη επαναλειτούργησε από την περασμένη εβδομάδα, η δεύτερη κλινική κορωνοϊού, ενώ είναι έτοιμη να ανοίξει και τρίτη σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement