Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(23/8)

Published

on

Κριός
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις ότι επιστρέφεις στην καθημερινότητα και σε όλες τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς ενδεχομένως να μην είσαι «συντονισμένος» και να δυσκολευτείς λίγο να επανέλθεις στις καθημερινές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις παρανοήσεις που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η όψη.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να ασχοληθείς είτε με ένα χόμπι είτε με ένα πρόσωπο το οποίο θα εξάρει τη δημιουργική σου διάθεση και θα σου χαρίσει έμπνευση. Θα ενισχύσεις τα ταλέντα σου, τις δεξιότητες σου, ενώ θα έχεις και βοήθεια σε κάποια ζητήματα αισθηματικής φύσεως. Η επικοινωνία μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα.

Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως χρειάζεται να ασχοληθείς περισσότερο με κάποια θέματα τα οποία αφορούν το σπίτι καθώς και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Στα μέσα της εβδομάδας χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις αλλά και σε πληροφορίες που φτάνουν σε εσένα, καθώς μπορεί κάποιες να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός με οικονομικές δοσοληψίες, συναλλαγές και συμφωνίες, καθώς θα σου δοθούν υποσχέσεις οι οποίες ενδεχομένως να μην είναι εύκολο να υλοποιηθούν.

Παρθένος
Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν αρκετά το επόμενο διάστημα και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιωθούν, όπως επίσης δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και κάποιες νέες. Στα μέσα της εβδομάδας ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα, κάτι που μεταφράζεται ως μπερδέματα και παρανοήσεις την επικοινωνία

Ζυγός
Η εβδομάδα που ξεκινά ενδείκνυται για περισυλλογή και ενδοσκόπηση, ενώ θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και να ξεπεράσεις καταστάσεις οι οποίες σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Στα μέσα της εβδομάδας θα ενισχυθεί η αφηρημάδα σου, κάτι το οποίο θα χρειαστεί να προσέξεις ιδιαίτερα κατά τη διευθέτηση εργασιακών και καθημερινών υποχρεώσεων.

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ξέρεις πως σε καταλαβαίνουν, με πρόσωπα που έχεις κοινές ιδέες και απόψεις και δεν χρειάζεται να αναλύεις την κάθε σου σκέψη προκειμένου να γίνεις κατανοητός. Στα μέσα της εβδομάδας ίσως έχεις κάποια μπερδέματα σε μία αισθηματική υπόθεση εξαιτίας παρανοήσεων στην επικοινωνία.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες. Στα μέσα της εβδομάδας και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες σχετικά με την εξέλιξη ενός επαγγελματικού θέματος όμως κράτα «μικρό καλάθι».

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα θα αναζητήσεις τρόπους για να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου, πολύ πιθανόν να οργανώσεις και ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό. Σε κάθε περίπτωση είτε προγραμματίζεις κάτι τέτοιο είτε όχι θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία και στις πρακτικές λεπτομέρειες ραντεβού και υποχρεώσεων.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να «τακτοποιήσεις» μέσα σου κάποια συναισθήματα τα οποία σου δημιουργούν αναστάτωση. Επίσης διευθέτησε εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν είτε τον αισθηματικό είτε τον οικονομικό τομέα. Στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος εκτιμήσεις όσον αφορά κάποια οικονομικά ζητήματα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσοχή ώστε «το ταμείο να μην είναι μείον».

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα στρέψε το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις και να μην παρασυρθείς μεταφέροντας πληροφορίες που δεν έχεις αξιολογήσει, καθώς η αντίθεση Ερμή/Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα στην επικοινωνία και τελικά να φέρει παρεξηγήσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement