Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Το 80% του Αετού Πατρών διαθέτει πιστοποιητικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρωτάθλημα φέτος είναι στον αέρα αφού το υγειονομικό πρωτόκολλο αναμένεται να είναι αυστηρό, όπως πολλάκις φορές έχουμε αναφέρει στα ρεπορτάζ.

Λύσεις, όπως φαίνεται, δεν υπάρχουν αφού μόνο όταν εμβολιαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές ή κάνουν δύο φορές την εβδομάδα rapid test θα λυθεί το πρόβλημα.

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Χρήστος Πλούμης συναντήθηκε με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν και αφορούν στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η γραμμή ήταν κοινή, δηλαδή να γίνει πλήρης εμβολιασμός των συμμετεχόντων, αθλητών, παραγόντων, προπονητών και τεχνικών των ομάδων που συμμετέχουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, έτσι ώστε να εξελιχθεί απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα η ποδοσφαιρική χρονιά.

Μία από τις ομάδες στην οποία το 80% διαθέτει πιστοποιητικά και φαίνεται να μην διατρέχει κανένα πρόβλημα είναι ο Αετός Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» το 80% των αθλητών έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης και είναι μετρημένοι στην μια παλάμη αυτοί που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε εμβολιασμό.

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η Α.Ε. ΑΙΓΙΟΥ

Υπέρ του εμβολιασμού είναι και η Α.Ε. Αιγίου έτσι ώστε να καταπολεμηθεί ο κορωνοϊός και να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα χωρίς προβλήματα ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διοίκηση:

«Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και «ιδιαίτερη» χρονιά λόγω της πανδημίας της νόσου COVID-19. Ως διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου θα ακολουθήσουμε απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο γιατί προτεραιότητά μας είναι η διαφύλαξη της υγείας των αθλητών μας. Βασικό πιστεύω μας είναι ότι μόνο μέσω του εμβολιασμού μπορούν να γίνουν με ασφάλεια τα πρωταθλήματα φέτος, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την πανδημία».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement