Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Κοντά στις ομάδες ο παλαίμαχος πορτιέρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος είναι γνωστός στον ποδοσφαιρικό κόσμο, αφού αποτελούσε έναν από τους κορυφαίους επαγγελματίες τερματοφύλακες. Σήμερα ο παλαίμαχος κίπερ είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών, ενώ είναι και ιδιοκτήτης εταιρείας καταλυμάτων με την ονομασία «Zafi Apartments».

Ο Ζαφειρόπουλος όμως πάντα βοηθάει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και αυτό φαίνεται από τη νέα χορηγική συνεργασία που πραγματοποίησε με την ομάδα του Αστέρα Λεοντίου.

Στη φωτό διακρίνονται από αριστερά τα μέλη της διοίκησης του Αστέρα, Γιώργος Σωτηρόπουλος, δεξιά ο Αποστόλης Νικολόπουλος και στη μέση ο παλαίμαχος άσος Νίκος Ζαφειρόπουλος.

Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο σύλλογος ανακοίνωσε τη συνεργασία με τα «Zafi Apartments» ιδιοκτησίας του Νίκου Ζαφειρόπουλου, παλαίμαχου τερματοφύλακα και μάνατζερ. Η εταιρεία καταλυμάτων θα διαφημίζεται στα προπονητικά σετ του Αστέρα Λεοντίου, ενώ επιχείρηση-έκπληξη είναι και αυτή που θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Στην ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων ευχαρίστησαν τον Νίκο Ζαφειρόπουλο για τη στήριξή του στην ομάδα και εύχονται να έχει πάντα επιτυχίες σε κάθε του προσπάθεια. Ο Αστέρας είναι εδώ και θα συνεχίσει το έργο του όσο υγιείς επιχειρηματίες και ρομαντικοί του ποδοσφαίρου τον στηρίζουν θέλοντας να είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο ταξίδι».


Ροή ειδήσεων

Advertisement