Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Μεγάλο ποσοστό με πιστοποιητικά και ο Δαβουρλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Γ» αναφέραμε ότι στον Αετό Πατρών κατά μεγάλο ποσοστό είναι είτε εμβολιασμένοι, είτε διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης. Νέο ρεπορτάζ της «Γ» αναφέρει ότι και ο Δαβουρλής έχει αυτό το «προνόμιο» αν θέλετε, γιατί περί προνομίου πρόκειται στην παρούσα φάση, με μόλις δύο ποδοσφαιριστές να μην έχουν εμβολιαστεί. Οι υπόλοιποι είτε έχουν κάνει το εμβόλιο, είτε έχουν νοσήσει, είτε είναι κάτω τον 17 ετών και μπορούν να πηγαίνουν στις προπονήσεις μόνο με self test.

Πάντως πολλές είναι οι ομάδες που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους και δεν ακολουθούν προς το παρόν το υγειονομικό πρωτόκολλο. Ίσως να το κάνουν τις επόμενες ημέρες, όμως σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» δεν είναι λίγες αυτές που δεν έχουν μπει σε αυτή την διαδικασία. Η αλήθεια είναι ότι τα σωματεία και συγκεκριμένα οι παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά με αυτή την κατάσταση και πρέπει να υπάρξει κάποια ανοχή και το βασικότερο στήριξη.

Στήριξη από την πολιτεία που απ’ ό,τι φαίνεται δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει λύνοντας το μεγάλο πρόβλημα. Λύση που δεν είναι άλλη από το κόστος με το οποίο θα επιβαρυνθούν από τα rapid test.

Ροή ειδήσεων

Advertisement