Connect with us

Αθλητισμός

Αγώνας που θα τον αφιερώσει στον αγαπημένο του πατέρα

Published

on

Η ώρα πλησιάζει και ο πρωταθλητής της πυγμαχίας Νίκος Αγκαράι συνεχίζει την προετοιμασία του για το μεγάλο event του Scorpion.

Ο έμπειρος πυγμάχος αισθάνεται πιο δυνατός από ποτέ και αυτός ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στον αγαπημένο του πατέρα ο οποίος δίνει μάχη με σοβαρή ασθένεια. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στην παραλία της Κ. Αχαΐας. Αντίπαλος του Αγκαράι θα είναι ένας πολύ δυνατός μποξέρ, με πολλούς τίτλους και αγώνες στο εξωτερικό και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Καραμουσκέτα. Να θυμίσουμε ότι ο Καραμουσκέτας είναι 33 ετών έχοντας καταγωγή από την Καβάλα και είναι ένας μαχητής με πολλές επιτυχίες.

Το Scorpion Fight είναι μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις που φιλοξενεί κορυφαίους αθλητές και στην Κ. Αχαΐα θα συγκρουστούν 10 με 15 ζευγάρια με τους λάτρεις του αθλήματος να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν πυγμαχικό αγώνα που σίγουρα θα τους καθηλώσει.

Ο Αγκαράι προπονείται καθημερινά σκληρά αφού «διψάει» για διακρίσεις και στο πλευρό του πάντα είναι ο αγαπημένος του δάσκαλος Σωτήρης Μαράτος. Φυσικά χωρίς αυτούς που τον στηρίζουν, τους χορηγούς του Σπύρο Δήμου και Φώτη Νιφόρα, δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα με τον ίδιο συνεχώς να τους ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθειά τους.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement