Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ενισχύεται ο αντίπαλος των κοκκινόμαυρων

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή την Κυριακή ταξιδεύει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ταύρο έτσι ώστε να αγωνιστεί για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος. Αντίπαλός της ως γνωστόν ο Φωστήρας ο οποίος φαίνεται να ενισχύεται συνεχώς. Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ο έμπειρος μέσος από το Αιγάλεω Άγγελος Πινιώτης, ενώ έχουν προστεθεί και οι Βλάχος και Τσιώλης.

Χθες η ομάδα του Ταύρου απέκτησε έναν ακόμα έμπειρο ποδοσφαιριστή, τον 26χρονο Κώστα Δηλαβέρη από το Μαρκό. Παίκτης με εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Ψαχνών, Ατρόμητο, Προοδευτική, Χαραυγιακό και Ασπρόπυργο με τη φανέλα του οποίου κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Φωστήρας στο Κύπελλο με την Παναχαϊκή θα εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστικός. Ο Φωστήρας πάντως πριν από λίγες ημέρες σε φιλικό παιχνίδι στον Ταύρο με την Προοδευτική ηττήθηκε με σκορ 2-0.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Λουκάς Καραδήμος επέλεξε και αγωνίστηκαν οι Κραβαρίτης, Βλάχος, Χριστοφιλέας, Χατζηκυριάκος, Ιωαννίδης, Πίσσας, Ντούνιας, Λέκκας, Ταμπάκης, Μπερνιδάκης, Πινιώτης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement