Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Πρώτη για τον Ικαρο Λακκόπετρας, το νέο Δ.Σ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πρώτη τους συνάντηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ίκαρου Λακκόπετρας στα γραφεία του συλλόγου έτσι ώστε να πάρουν το αθλητικό υλικό και να τους ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της προετοιμασίας από τον νέο τεχνικό Δημήτρη Μαγκαφά η οποία θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα (30/8- 17:30) στο γήπεδο.

Από κει και πέρα η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» σε συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό έχουν προχωρήσει σε αρκετές ανανεώσεις με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως είναι οι Παναγιωτόπουλος Νίκος, Ντάζος Γιώργος, Μπεκίρης Μιχ., Μπεκίρης Κων/νος και Σαμίκος Αντρέας. Φυσικά την ερυθρόλευκη φανέλα θα φορέσουν και τη νέα χρονιά και οι Δούλας, Φραγκούλιας, Νιφόρας, αλλά και οι ταλαντούχοι Μπεκίρης Νικ., Μούτος, Κουτσοχέρας, Λιάκος, Μασουρίδης, Σκόνδρας, Ντεντόπουλος Αντρ. και Ντεντόπουλος Χρ.

Η διοίκηση της επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τρεις με τέσσερις μεταγραφές ακόμα μεταγραφές.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. του Ικαρου Λακκόπετρας και πρόεδρος θα είναι ο Χρήστος Αλατζάς. Στην κεντρική φωτό διακρίνεται από αριστερά ο πρόεδρος Χ. Αλαντζάς με τον αντιπρόεδρος Γ. Καραμπελιά.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.

Χρήστος Αλατζάς (πρόεδρος), Γεώργιος Καραμπελιάς (αντιπρόεδρος), Κώστας Γκιώνης (γεν. γραμματέας), Θανάσης Πετρόπουλος (ταμίας), Ανδρέας Ντεντόπουλος (α γενικός αρχηγός), Γιώργος Ντεντόπουλος (β γενικός αρχηγός)


Ροή ειδήσεων

Advertisement