Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Προπονητής με αξίες και αγάπη για την «κοκκινόμαυρη»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας προπονητής που αγαπάει τόσο την δουλειά του όσο και την κοκκινόμαυρη φανέλα είναι ο Νότης Παολίνος αφού την έχει φορέσει την δεκαετία του 80’ ενώ μην ξεχνάνε ότι έχει βρεθεί και στο πλάι του μεγάλου Γκέραρντ ως βοηθός προπονητή.

Ο Παολίνος είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B’ και έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες της Αχαΐας. Μια πολύ δυνατή συνεργασία για την Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής που συμπληρώνει το τεχνικό τιμ μαζί με τον Σιαφλά και Νούνεφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Παναχαϊκή 2014 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νότης Παολίνο. Ο έμπειρος κόουτς, κάτοχος του διπλώματος UEFA B στο παρελθόν έχει διατελέσει βοηθός, αλλά και πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες εθνικών κατηγοριών, όπως η Παναχαϊκή και η Αχαϊκή, ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει πρωταγωνιστήσει με τα χρώματα και των δύο αυτών ιστορικών ομάδων στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μαζί με τον ερχομό Νούνεφ και Σιαφλά, δυο προπονητών με γνώσεις γύρω από το αντικείμενο, η άφιξη του πολύπειρου τεχνικού, από τα «χέρια» του οποίου έχουν περάσει χιλιάδες (!) παιδιά ανά τα χρόνια, δημιουργεί μια «μαγιά» ιδανική στη σχολή ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό. Καλώς ήρθες Νότη»

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement