Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Στις 6 Νοεμβρίου η πρεμιέρα της Α2 Εθνικής, σήμερα η κλήρωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Αν και καθυστέρησε αρκετά η ΕΟΠΕ, εν τούτοις χθες βγήκαν στη δημοσιότητα οι ειδικές προκηρύξεις για τις Α2 και Β΄ Εθνική και πλέον οι ομάδες της περιοχής μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

 

Αυτό που βγήκε από την ειδική προκήρυξη είναι πως η πρεμιέρα της Α2 Εθνικής θα γίνει στις 6 Νοεμβρίου και βγήκαν επίσης και αναλυτικά οι ομάδες σε κάθε όμιλο, αν και υπάρχουν εκκρεμότητες οι οποίες θα οριστικοποιηθούν στην σημερινή κλήρωση.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, στις 12 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων της Α2 Ανδρών και στις 13.00 αυτή της Α2 Γυναικών. Με βάση την ειδική προκήρυξη, ο όμιλος όπου θα συμμετάσχουν οι ομάδες της ΕΣΠΕΠ θα είναι ο εξής: Άρατος Κιάτου, Κόροιβος Αμαλιάδας, Ολυμπιάδα, μία ομάδα από τις ΓΕ Ηρακλείου-Άθληση Μυτιλήνης και μία αθηναϊκή ομάδα. Στην Α2 Εθνική γυναικών, Απόλλωνας Πατρών και ΕΑΠ θα έχουν μαζί τους 2 ομάδες από την ΕΣΠΕΔΑ και 2 ομάδες από την Αττική. Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις, οριστικοποιήθηκε και πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία τόσο της Ολυμπιάδας όσο και της ΕΑΠ. Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 6 Σεπτεμβρίου και ο Κόροιβος Αμαλιάδας μία μέρα αργότερα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement