Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Αυτοψία Θεοχάρη στη βόρεια Εύβοια: «Η κυβέρνηση είναι δίπλα στους πυρόπληκτους και τις επιχειρήσεις»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την άμεση και ολόπλευρη αρωγή της κυβέρνησης για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές και την ταχύτερη δυνατή ανάκαμψη, ειδικά των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής, επιβεβαίωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, με την επίσκεψή του στη Βόρεια Εύβοια.

Αφού επισκέφθηκε την Αγία ‘Αννα, στο πλαίσιο της αυτοψίας του σε ένα σημείο υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος, όπου, δυστυχώς, υπήρξαν εκτεταμένες καταστροφές, ο κ. Θεοχάρης μετέβη στα Λουτρά Αιδηψού, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του τουριστικού κλάδου.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνεδρίασης, «το κεντρικό μήνυμα από αυτήν τη συνάντηση είναι ότι είμαστε εδώ. Όλη η κυβέρνηση είναι δίπλα στους ανθρώπους της Βόρειας Εύβοιας και έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες για την άμεση επίλυση των ζητημάτων που τους απασχολούν. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς παρατηρώ ζωηρό πνεύμα συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων. Όλοι μαζί θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην αναζωογόνηση και στην αναγέννηση της Εύβοιας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement