Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Έγινε το deal με Αλεξόπουλο έρχεται να υπογράψει την Δευτέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο ρόστερ της Παναχαϊκής θα ενταχθεί ο έμπειρος επιθετικός της Καλαμάτας Βαγγέλης Αλεξόπουλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gnomip.gr.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής είχε κάνει κρούση εδώ και μέρες στον φορ της Καλαμάτας όπως είχε αποκαλύψει και πάλι το gnomip.gr με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή τελικά να έρχεται σε συμφωνία.

Ο Αλεξόπουλος έγινε γνωστός την περσινή αγωνιστική περίοδο όπου και σημείωσε το ονειρικό χατ-τρικ απέναντι στη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας, ανοίγοντας τον δρόμο για την μεγάλη πρόκριση της Μαύρης Θύελλας στους «16» του θεσμού.

Να θυμίσουμε ότι ο 26χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Μικρομάνης σε Β΄ και Α1 τοπική κατηγορία και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Την πρώτη του σεζόν σημείωσε 19 γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α΄ Μεσσηνίας με 16 τέρματα στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο.

Στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν στην καριέρα του πρόπερσι με τη φανέλα της Καλαμάτας, ο Αλεξόπουλος προσαρμόστηκε άμεσα δείχνοντας ότι έχει όλα τα στοιχεία ενός καλού ποδοσφαιριστή. Την περσινή περίοδο ο αρχηγός της «Μαύρης Θύελλας» αγωνίστηκε σε 41 ματς, πετυχαίνοντας 6 τέρματα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στο να κατακτήσει η ομάδα της Καλαμάτας την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ 2.

Την Δευτέρα ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος θα βρίσκεται στην Πάτρα σύμφωνα με πληροφορίες του Gnomip για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κοκκινόμαυρους» και να βοηθήσει το συγκρότημα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να πετύχει τους στόχους του.

 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

 

Η “Γ’ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 20/8 & 25/8

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement