Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Δαρείος: “Θετικό και αρνητικό που έχουμε ρεπό στη πρεμιέρα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση για τους ομίλους και το πρόγραμμα της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών-γυναικών που θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου.

Η Ολυμπιάδα τοποθετήθηκε στον Α΄ όμιλο -συμπεριλαμβάνει 6 ομάδες-, και με την κλήρωση προέκυψε ότι στην πρεμιέρα έχει ρεπό ενώ το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την 2η αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άθληση Μυτιλήνης.
Ο Κόροιβος Αμαλιάδας την 1η αγωνιστική θα παίζει εκτός έδρας με την Πετρούπολη και την 2η αγωνιστική θα έχει ρεπό ενώ το ντέρμπι με την Ολυμπιάδα θα γίνει την 5η αγωνιστική.
Με βάση το νέο σύστημα διεξαγωγής, οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, θα πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι-οφς όπου θα συμμετάσχουν οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο.
«Από την μια είναι αρνητικό που θα αργήσουμε να ξεκινήσουμε αλλά από την άλλη είναι θετικό που στη συνέχεια δεν θα έχουμε διακοπή στο πρωτάθλημα» είπε ο τεχνικός της Ολυμπιάδας Άκης Δαρείος και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι για την κλήρωση, είναι πολύ νωρίς όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα ματς».

Ροή ειδήσεων

Advertisement