Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Επίσκεψη των Πατρινών Αντωνόπουλου-Κανελλόπουλου στη Νεμέα για τη προετοιμασία της Εθνικής παίδων

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη Νεμέα βρίσκεται από τις 17 Ιουλίου η Εθνική παίδων, με τους αθλητές να προπονούνται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Μπακοδήμου και των συνεργατών του.

Αντιπροσωπεία της Ε.Ο.ΠΕ. και συγκεκριμένα η οι Πατρινοί Τ. Αντωνόπουλος και Θ. Κανελλόπουλος βρέθηκαν  την Τετάρτη στην ιστορική πόλη της Πελοποννήσου και βράβευσαν τους ανθρώπους που στηρίζουν την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον Δήμαρχο Νεμέας Κωνσταντίνο Φρούσιο για την στήριξή του στις Εθνικές ομάδες. Την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Αντωνόπουλος.
Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον Αντιδήμαρχο Νεμέας Θανάση Καρκόνη. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (Ε.Σ.ΠΕ.Π.) Θοδωρής Κανελλόπουλος.
Τέλος, τιμητική πλακέτα έδωσε η Ε.Ο.ΠΕ. στον Πρόεδρο του τοπικού σωματείου Α.Σ. Νεμέας Κωνσταντίνο Μπαναγή. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (Ε.Σ.ΠΕ.Π.) Θοδωρής Κανελλόπουλος.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement