Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλων είναι έτοιμος να κλείσει το θέμα Άκερ και μαζί πακέτο φέρνει Μακ Λάφλιν

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια κίνηση που έχει διπλό στόχο και κατ’ επέκταση διπλό κέρδος, επιχειρεί από χθες η διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών η οποία είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέρεμι Μακ Λάφλιν και παράλληλα είναι έτοιμη να κλείσει και το μεγάλο αγκάθι του Άλεξ Άκερ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μακ Λάφλιν έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον πρώην παίκτη του Άλεξ Άκερ ο οποίος έχει δικαιωθεί στο FIBA λόγω οφειλών και έτσι υπάρχει ένα ban για την πατρινή ομάδα.
Για αυτό το λόγο άλλωστε ο Απόλλωνας δεν έχει ανακοινώσει καμία απόκτηση ξένου παίκτη αφού ακόμα δεν έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε απόκτηση ξένου όμως φαίνεται πως το θέμα Άκερ οδεύει προς επίλυση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως χθες κατά την διάρκεια της μέρας οι άνθρωποι του Απόλλωνα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του Μακ Λάφλιν προκειμένου να υπάρξει μια συνολική συμφωνία στο οικονομικό.
Δηλαδή, για τα χρήματα που είναι να εισπράξει ο Άλεξ Άκερ και τα χρήματα του συμβολαίου του Μακ Λάφλιν με τις πληροφορίες να λένε πως οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.
Πρόθεση και του Απόλλωνα είναι το θέμα Άκερ να τελειώσει το συντομότερο δυνατό ώστε η ομάδα να μπορεί να κάνει μεταγραφές και για αυτό πιέζει τον μάνατζερ του πρώην παίκτη ώστε να υπάρξει συμβιβασμός σε ένα συγκεκριμένο ποσό που θα καταβληθεί προκειμένου αποσύρει την προσφυγή του.
Το θέμα αναμένεται να τελειώσει σύντομα, μπορεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε αν όλα πάνε καλά, ο Μακ Λάφλιν να έρθει σύντομα στην Πάτρα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία άρα δεν θα αργήσουν οι εξελίξεις.
ΓΚΑΡΝΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο 6ος ΞΕΝΟΣ
Με δεδομένο πως δεν θα χαλάσει η απόκτηση του Αμερικανού Μακ Λάφλιν, οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο Βετούλας έχει αποφασίσει σχετικά με τον 6ο ξένο παίκτη.
Ο Πατρινός τεχνικός με βάση και την εικόνα που σχημάτισε από τις πρώτες προπονήσεις, έχει αποφασίσει να αποκτήσει ξένο γκαρντ και μάλιστα έμπειρο παίκτη που θα μπορεί να κάνει την διαφορά τόσο στην οργάνωση όσο και στο σκοράρισμα.
Αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί πότε θα γίνει η κίνηση για την απόκτησή του, εν τούτοις ήδη η πατρινή ομάδα εξετάζει περιπτώσεις ξένων παικτών και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση και το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement