Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Το πρώτο ταξίδι για τους κοκκινόμαυρους

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναχωρεί σήμερα η αποστολή της Παναχαϊκής για την Αθήνα όπου θα διανυκτερεύσει ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου στον Ταύρο

TOY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει του αυριανού πρώτου επίσημου ματς της χρονιάς για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι κοκκινόμαυροι χθες το απόγευμα προπονήθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς με τον προπονητή της ομάδας Ζέλικο Κάλαϊντζιτς να δοκιμάζει το τελικό σχήμα όπου και θα παρατάξει στο αυριανό ματς στον Ταύρο με αντίπαλο τον Φωστήρα.

Ένα παιχνίδι που κάθε άλλο ασήμαντο δεν είναι για την Παναχαϊκή αφού οι ποδοσφαιριστές πρέπει να «περιφρουρήσουν» την ιστορία του συλλόγου και να φανούν αντάξιοι με το να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Φυσικά ο Φωστήρας που έχει ενισχυθεί σίγουρα είναι θα θέλει μέσα στην έδρα του να κερδίσει τους κοκκινόμαυρους. Ποια ομάδα άλλωστε στην Γ΄ Εθνική δεν θα θέλει να νικήσει την Παναχαϊκή;

Αυτό βέβαια δεν θα είναι και καλό διότι όλες οι ομάδες θα δίνουν το 100% της αγωνιστικότητά τους για να πάρουν τη νίκη και σε άλλα ματς θα είναι πιο χαλαροί με αποτέλεσμα να υπάρχουν απώλειες στον βαθμολογικό πίνακα.

Όπως και να έχει οι κοκκινόμαυροι πρέπει να είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι και να παίξουν πέρα για το δικό τους πρεστίζ και για την ιστορική φανέλα που φοράνε.

Μετά λοιπόν την σημερινή χαλαρή προπόνηση που θα κάνουν οι ο Ζέλικο Κάλαϊντζιτς θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα καθώς θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement