Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Πρόκριση με ανατροπή της Παναχαϊκής στον Ταύρο

Δημοσιεύθηκε

στις

  Σπουδαία πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος απέσπασε στο Ταύρο η Παναχαϊκής καθώς με ολική ανατροπή και με 10 παίκτες από το 75’ νίκησε με 2-1 τον Φωστήρα

Και αναφέρουμε σπουδαία πρόκριση διότι οι κοκκινόμαυροι έχουν μόνο λίγες ημέρες προετοιμασίας και ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Α’ Κατηγορίας τον Κεραυνό καταφέρνοντας να σταθούν όρθιοι στον Ταύρο.

Ο Φωστήρας ευτύχησε να κερδίσει πέναλτι στο 4’ σε χέρι του Τσίγκρηλα με τον Μπερνιδάκης να το εκτελεί και τον Αθανασόπουλο που έπεσε στην σωστή γωνία δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 1-0.

Στο 47′ ο Σμίλτος κλέβει την μπάλα από τον αντίπαλό του τροφοδοτεί τον Χαντί που με υποδειγματικό πλασέ φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (1-1)

Στο 56’ ήρθε η ολική ανατροπή, εξαιρετική σέντρα από τον Στεργίδη ο Μπουρλάκης κατεβάζει ωραία την μπάλα και την στέλνει στα δίχτυα για το 1-2.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Λ. Καραδήμος): Κραβαρίτης, Βλάχος, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Πεχλιβανίδης, Καρυτινός (56′ Δηλαβέρης), Πινιώτης (56′ Σταύρου), Πίσσας (81′ Ντούνιας), Τσιώλης, Λέκκας (72′ Ταμπάκης), Μπερνιδάκης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊντζης): Αθανασόπουλος, Πολίτης, Τσίγκρηλας (7’ λ.τ. Σμίλτος), Κωνσταντακόπουλος, Στασινόπουλος (70′ λτ. Μπελεζάκης), Τεγούσης, Παπαχρονόπουλος, Χαντί (81′ Κοτσόκολος), Στεργίδης (81′ Λούσκο), Μπουρλάκης, Κυβελίδης.


Ροή ειδήσεων

Advertisement