Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Αν. Γκρουμούσας: «Βατή η κλήρωση, στόχος μας η δυάδα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντίστροφα μετρά και η ομάδα βόλεϊ του Κόροιβου Αμαλιάδας η οποία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις 8 Σεπτεμβρίου και φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι και έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στην Α2 Εθνική.

«Φαίνεται πως η κλήρωση είναι βατή, έχει αξιόλογες ομάδες ο όμιλός μας αλλά αποφύγαμε και δύσκολες ομάδες όποτε ο στόχος μας είναι να είμαστε στη δυάδα για να μπούμε στα πλέι-οφς» είπε ο προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας, Ανδρέας Γκρουμούσας και πρόσθεσε:
«Στα χαρτιά, ο Άρατος είναι υποδεέστερος, αλλά όλες οι ομάδες θέλουν την απαιτούμενη προσοχή. Στόχος μας είναι η πρώτη δυάδα στον όμιλο για να παίξουμε στα πλέι-οφ και να αποφύγουμε έτσι τα πλέι-άουτ. Θα πάμε βήμα-βήμα και θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας και δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια».
Στα μεταγραφικά θέματα, η ομάδα της Ηλείας έχει κάνει πρόταση στα αδέλφια Παναγιωταρά και περιμένει την απάντησή τους για να δει αν θα είναι θετική ή θα στραφεί σε άλλη περίπτωση.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement