Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Μέσα στην εβδομάδα φτάνει στην Πάτρα ο Μακ Λάφλιν για τον Απόλλωνα, κλείνει και Αμερικανός γκαρντ

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων είναι αυτή που ξεκινήσει για το στρατόπεδο του Απόλλωνα καθώς θα έχουμε κινητικότητα σε δύο μέτωπα που αφορούν τους ξένους παίκτες.

Το ένα θέμα αφορά τον Μακ Λάφλιν ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει συμφωνήσει με τον μάνατζέρ του και αναμένεται να έρθει μέσα στην εβδομάδα στην Πάτρα για τις τελικές λεπτομέρειες και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Το θέμα του Μακ Λάφλιν συνδέεται έμμεσα και με το θέμα του Άκερ αφού έχουν τον ίδιο μάνατζερ.
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως έχει υπάρξει σχεδόν συμφωνία ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον μάνατζερ των δυο παικτών ώστε και το θέμα του ban να σβήσει με τον Άκερ να αποσύρει την προσφυγή του αλλά και η απόκτηση του Μακ Λάφλιν να ολοκληρωθεί σύντομα.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο ζήτημα καθώς και ο Απόλλωνας δεν θέλει να τραβήξει πολύ το θέμα ώστε ο Μακ Λάφλιν να πιάσει άμεσα δουλειά με την πατρινή ομάδα.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΓΚΑΡΝΤ
Το άλλο ζήτημα στο οποίο αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη τα επόμενα 24ωρα είναι η απόκτηση του 6ου ξένου που θα είναι γκαρντ και εκτός απροόπτου, θα προέρχεται από την Αμερική. Ο Βετούλας έχει ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχει καταλήξει ώστε να γίνει πρόταση και να αποκτηθεί.
Είναι δεδομένο πως οι μελανόλευκοι θα αποκτήσουν έμπειρο ξένο γκαρντ που θα μπορεί να κάνει την διαφορά και για αυτό ο Βετούλας ψάχνει εδώ και μέρες ώστε να βρει κάτι ξεχωριστό.
Στόχος του Πατρινού τεχνικού είναι μέχρι την Παρασκευή να έχει αποκτηθεί ο Αμερικανός ώστε το Σαββατοκύριακο να είναι στην Ελλάδα και να πιάσει δουλειά.

ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στην Περιβόλα, το τεχνικό τιμ έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην τακτική ώστε οι νέοι παίκτες να αφομοιώσουν την φιλοσοφία του Νίκου Βετούλα.
Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με τον επιτελείο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του ενώ επιθυμία για δουλειά δείχνουν όλοι οι παίκτες.


Ροή ειδήσεων

Advertisement