Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Νεοφώτιστοι μεν, φορμαρισμένοι δε

Published

on

Μάθε τα πάντα για τις βαθμολογίες ομάδων ποδοσφαίρου

Η παρουσία αγώνων για τις Εθνικές ομάδες από την Τετάρτη μέχρι την επόμενη εβδομάδα, μας βάζει στοιχηματικά σε δύσκολη θέση να επιλέξουμε παιχνίδια τα οποία είναι λιγότερο εμπορικά στο ποδοσφαιρικό κουπόνι. Υπάρχει όμως και το US Open στο τένις που ξεκινάει σήμερα, οπότε θα έχουμε και… ανταπόκριση από το τουρνουά αυτό σύντομα.

Σήμερα, λοιπόν, μια από τις ελάχιστες πρώτες κατηγορίες στην Ευρώπη όπου έχουμε ματς, είναι η Ρουμανία. Στο ματς που ξεχωρίσαμε, η ουραγός Ακαντέμικα Κλιτσένι, υποδέχεται τη νεοφώτιστη Μιοβένι.

Ακαντέμικα Κλιτσένι: Σκέτη απογοήτευση είναι φέτος η Ακαντέμικα, μια ομάδα που πέρσι είχε εντυπωσιάσει, τερματίζοντας μέσα στην πρώτη 6άδα και πιο συγκεκριμένα στην 5η θέση, την καλύτερη στη σύντομη ιστορία της. Φέτος, μετά από 6 παιχνίδια, έχει 5 ήττες και μόλις μια ισοπαλία, την οποία πήρε την περασμένη αγωνιστική. Οι στόχοι του συλλόγου δεν έχουν καμία σχέση με την παραμονή, αλλά και πάλι όλοι ήλπιζαν στην 6άδα, πράγμα που μέχρι ώρας δείχνει σαν άπιαστο όνειρο. Κόντρα στη Μιοβένι, η Ακαντέμικα θα βγει μπροστά να σκοράρει πρώτη και να διεκδικήσει το πρώτο της τρίποντο.

Μιοβένι: Η νίκη στα πλέι-οφ ανόδου/υποβιβασμού επί της Χέρμανσταντ στο φινάλε της περσινής σεζόν, χάρισε στη Μιοβένι την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία για 3η φορά στη σύντομη ιστορία της. Όλοι στο σύλλογο ελπίζουν πως η φετινή χρονιά θα είναι ιστορική, καθώς θα μπορέσει να παραμείνει για 2η σερί χρονιά στα μεγάλα «σαλόνια». Οι φιλοδοξίες αυτές δείχνουν πως, τουλάχιστον στο ξεκίνημα, έχουν λογική υπόσταση, μιας και η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά, με 3 νίκες στα πρώτα 6 ματς. Μάλιστα, οι 2 εξ’ αυτών έχουν έρθει εκτός έδρας. Μακριά από το γήπεδό της, η Μιοβένι θα ψάξει ακόμα μια, κόντρα στην Ακαντέμικα Κλιτσένι. Οι νεοφώτιστοι παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι τους στη κόντρα επίθεση, έχοντας μια σταθερά καλή άμυνα με μόλις 5 γκολ παθητικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους, καθώς σίγουρα η θέση τους δεν είναι στον πάτο της κατάταξης. Από την άλλη, όμως, η Μιοβένι είναι πολύ σοβαρή το τελευταίο διάστημα και έχει πάρει μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα. Υπάρχει αξία στο DNB του διπλού στο 2.10 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement