Connect with us

Αθλητισμός

ΑΧΑΪΚΗ – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Συνεργασία με τον Γ. Νικολακόπουλο

Published

on

Σε μια πολύ καλή συνεργασία προχώρησε η ομάδα της Αχαϊκής καθώς ανακοίνωσε τον έμπειρο διπλωματούχο προπονητή, Γιώργο Νικολακόπουλο.

Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι υπεύθυνος των τμημάτων της Ακαδημίας των καναρινιών με την διοίκηση να ανακοινώνει την συνεργασία τους καθώς και την έναρξη των αγωνιστικών δράσεων.

Αναλυτικά η διοίκηση αναφέρει: «Η ακαδημία της Αχαϊκής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον διπλωματούχο προπονητή κάτοχο UEFA A’ Γιώργο Νικολακόπουλο, ως υπεύθυνο των τμημάτων της.

Ο κύριος Νικολακόπουλος διετέλεσε υπεύθυνος ακαδημίας της Παναχαϊκής περνώντας από όλα τα τμήματα της επί σειρά ετών, ενώ ήταν προπονητής και στην ομάδα νέων στη Β’ Εθνική. Έχει δουλέψει επίσης ως προπονητής στο Παμπατραϊκό και τον Αχαϊκό.

Ως διευθυντής γυμνασίου και με την προπονητική του εμπειρία θα συμβάλλει στην άριστη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Ανακοίνωση εξέδωσε και για την έναρξη της Ακαδημίας των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά: «Με αίσθημα ευθύνης και με όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλίσουμε τις κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες, η ακαδημία της Αχαϊκής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη των εγγραφών της από 1η Σεπτεμβρίου, καθώς και την έναρξη όλων των τμημάτων από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Δημοτικό στάδιο Κάτω Αχαΐας.

Παρακαλούμε να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, μάσκες και αποστάσεις.

Υπεύθυνος Ακαδημίας: Κώστας Στεργιώτης.

Τεχνικός Διευθυντής: Γιώργος Λαγός κάτοχος UEFA A.

Υπεύθυνος τμημάτων: Γιώργος Νικολακόπουλος κάτοχος UEFA A.

Προπονητές: Γιώργος Λαγός, Γιώργος Νικολακόπουλος, Γιάννης Μιχαλόπουλος.

Επιστημονικοί συνεργάτες:

Προπονητής φυσικής κατάστασης: Κώστας Λεβιδιώτης.

Διατροφολόγος: Αρετιλένα Κυριακοπούλου.

Ορθοπεδικός γιατρός: Μιχαήλ Χάνος.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Κώστας Στεργιώτης: 6976797294, Γιώργος Λαγός: 6948068048.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement