Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ε.Α.Π.: Παράταση εγγραφών έως τις 12 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρατείνονται μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για το σύντομο πρόγραμμα σπουδών «Αποτυπώσεις μνημείων και συνόλων πολιτιστικής κληρονομιάς: Σύγχρονες μέθοδοι και τεχνολογίες της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού του Ε.Α.Π.

Το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε όλους. Ιδιαίτερα, απευθύνεται σε όσους θέλουν να εκπαιδευτούν σε σύγχρονα συστήματα τηλεπισκόπησης, φωτογραμμετρίας και απομακρυσμένης αποτύπωσης μνημείων και συνόλων πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ενδεικτικά ενδιαφερόμενοι είναι Mηχανικοί όλων των ειδικοτήτων (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι, μηχανικοί υπολογιστών, μηχανικοί περιβάλλοντος, μηχανικοί παραγωγής, μηχανικοί σχεδίασης προϊόντων κλπ), αρχαιολόγοι που ασχολούνται με τεχνολογίες της πληροφορικής, απόφοιτοι Σχολών πληροφορικής, εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, αρχιτέκτονες τοπίου, απόφοιτοι Φυσικομαθηματικών Σχολών, φωτογράφοι και γενικότερα κοινό που θέλει να μάθει τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία της φωτογραμμετρίας, της τηλεπισκόπησης των γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών και της τρισδιάστατης οπτικοποίησης, στο πλαίσιο της τεκμηρίωσης μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς.
To πρόγραμμα έχει διάρκεια 16 εβδομάδες, αντιστοιχεί σε 10 μονάδες ECTS κι εντάσσεται στο 6ο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF).
Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί σε Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης του Ε.Α.Π.
Το κόστος συμμετοχής στο ΣΠΣ ανέρχεται σε 350€, πληρωτέο εφάπαξ, κατά την υποβολή της αίτησης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέχρ ι12/09/21. Σημειώνεται ότι λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο : https://www.eap.gr/2021/08/03/ypovoli-aitiseon-deytero-kyklo-spoudon-set/ ή μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή να καλείτε στο 2610-367614 (Αρμόδια: κ. Γιαννοπούλου-Ματσούκα Λιάνα).

Ροή ειδήσεων

Advertisement