Connect with us

Παναχαϊκή

Επιστροφή στις προπονήσεις

Published

on

Μετά το ρεπό και το δείπνο συσπείρωσης, ξανά στα «βάσανα» οι κοκκινόμαυροι

TOY XAΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους κοκκινόμαυρους αφού ο τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς τους έδωσε ρεπό για να πάρουν… «ανάσες» μετά το συνεχόμενο πρόγραμμα των προπονήσεων και του νικηφόρου αγώνα Κυπέλλου στον Ταύρο με τον Φωστήρα.

Σήμερα, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής θα επιστρέψουν στο γήπεδο της Αγυιάς για να προετοιμαστούν για το επόμενο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο. Η εν λόγω αναμέτρηση έχει πραγματοποιηθεί για το Σάββατο (4/9) στις 6 μ.μ. και εκεί ο Σέρβος τεχνικός θα δοκιμάσει νέα πρόσωπα και σχήματα.

Ένα από αυτά θα είναι και ο έμπειρος άσος από την Καλαμάτα ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος που ανακοινώθηκε την Δευτέρα από την διοίκηση της ομάδας.

Η αυριανή προπόνηση θα είναι διπλή ενώ την Παρασκευή μία μέρα πριν από το φιλικό παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

Μάλιστα όπως είχε αναφέρει η «Γ» την Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε και δείπνο συσπείρωσης σε κατάστημα στον Πελεκάνο όπου το «παρών» έδωσε και ο νεοαποκτηθείς άσος. Η διοίκηση μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δείπνο συσπείρωσης, στιγμές χαλάρωσης για τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας μας. Το βράδυ της Δευτέρας (30/8) η διοίκηση της Παναχαϊκής παρέθεσε δείπνο στους κοκκινόμαυρους. Ήταν μία καλή ευκαιρία να ξεφύγουν άπαντες από την απαιτητική καθημερινότητα και τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας».

 

Στην Πάτρα ο Ξανθιώτης

Όπως είχε αποκαλύψει η «Γ» στο φύλλο της Τρίτης αναμένεται να αποκτηθεί και ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από την Ξάνθη που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Αυτή η μεταγραφή επιβεβαιώθηκε την Δευτέρα το βράδυ όταν στο δείπνο των ποδοσφαιριστών το «παρών» έδωσε και ο εν λόγω ποδοσφαιριστής που ακούει στο όνομα Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης. Ο «μικρός» είναι γεννημένος το 2001 και αγωνιζόταν στον Ορφέα Ξάνθης και στην Κ-19. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και αυτός από την διοίκηση των κοκκινόμαυρων.

 

Την άλλη εβδομάδα η κλήρωση

Στο στρατόπεδο των κοκκινόμαυρων αναμένουν και την κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Παναχαϊκή αφού πέταξε… εκτός την ομάδα του Φωστήρα το Σάββατο 12/9 αναμένεται να δώσει ένα ακόμα επίσημο παιχνίδι.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα θα είναι από τον 3ο Όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος που προκρίθηκαν την Κυριακή (29/8). Στην β’ φάση να θυμίσουμε ότι έχει περάσει άνευ αγώνος και ο Διαγόρας Βραχνεΐκων και δεν είναι καθόλου απίθανο η κληρωτίδα να τους βγάλει να αγωνιστούν μεταξύ τους για την πρόκριση.

Ο όμιλος, λοιπόν, που είναι με γεωγραφικά κριτήρια ενδεχομένως να αποτελείται από τον Ερμή Μελιγούς, την Νέα Αρτάκη, την Αταλάντη, τον Άρη Σκάλας, την Ηλιούπολη τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟ Ρουφ- Παναιγιάλειος (5/9), επίσης τον νικητή του ζευγαριού Εθνικός Σκουλικάδου-Α.Ο. Διαβολιτσίου (5/9) και τον Διαγόρα. Φυσικά αναμένεται να συμπληρώσουν τον όμιλο άλλη μια ομάδα. Όλα αυτά βέβαια βάση των εκτιμήσεων που έχουμε βλέποντας πως σχηματίστηκαν από την 1η φάση του θεσμού.

 

Δεν ταξίδεψε για Πάτρα, αναμένεται σήμερα

Δεν ταξίδεψε για την Πάτρα τελικά όπως αναμενόταν χθες ο έμπειρος αμυντικός από την Κρήτη Αλέξης Σελινιωτάκης. Ο σουπερλιγκάτος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα των Χανιών, του Διαγόρα Ρόδου, του Πλατανιά Χανιών και της Επισκοπής έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της Παναχαϊκής και αναμένεται να έρθει σήμερα στην πόλη μας για τις υπογραφές και να ανακοινωθεί επίσημα από τον ιστορικό σύλλογο.

Πέρα από την προσθήκη του Σελινιωτάκη που αναμένεται, οι συζητήσεις συνεχίζονται όπως είχε αποκαλύψει η «Γ» και με τον Κοντοχρήστο αλλά και με τον Σέρβο Βουκμίροβιτς που είναι προσωπική επιλογή του προπονητή Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Όσον αφορά τον έμπειρο αριστερό μπακ Κοντοχρήστο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτησή του αφού και ο ίδιος παίκτης ενδιαφέρεται να μείνει στην Αχαΐα.

Αυτή του Σέρβου, Βουκμίροβιτς φαίνεται να μην προχωράει αφού πηγές από τον κύκλο του ποδοσφαιριστή αναφέρουν ότι η διοίκηση της Παναχαϊκής δεν έχει έρθει σε επαφή με τον έμπειρο άσο εκ νέου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement