Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

“Μήλον της έριδος” ο Γασπαρινάτος

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή έκανε αποδεκτή την επιθυμία του ποδοσφαιριστή Φάνη Γασπαρινάτου να αποχωρήσει από την ομάδα και ήδη ο παίκτης έμεινε ελεύθερος διαπραγματεύοντας τον επόμενο σταθμό του.

Μόλις γνωστοποιήθηκε η αποδέσμευση  του ταλαντούχου νεαρού άσου, έγινε όπως αναμενόταν, το «μήλον της έριδος» μεταξύ των ομάδων της Γ΄ Εθνικής της Δυτικής Ελλάδας,  προκαλώντας το ζωηρό τους ενδιαφέρον. Αναμένεται ότι εντός των προσεχών ημερών θα  ανακοινωθεί και ο επόμενος σταθμός του.

Ο Φάνης Γασπαρινάτος καλύπτει τις θέσεις του  αμυντικού μέσου και της μεσοεπιθετικής γραμμής.  Προέρχεται από τις Ακαδημίες του Δαβουρλή Κ92 και της Κ20 της πρώην ΠΑΕ Παναχαϊκή ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία  σε όλα τα τουρνουά των υποδομών  της πατρινής ομάδας  από το 2017.

Όταν ακόμα ήταν 16 ετών επιλέχθηκε από τις Ακαδημίες  του Παναθηναϊκού, αλλά  κατόπιν δικής του επιθυμίας και των τότε προπονητών και της διοίκησης της Παναχαϊκής η μεταγραφή του δεν πραγματοποιήθηκε. Ο Γασπαρινάτος συνδυάζει σπουδές και ποδόσφαιρο αφού είναι φοιτητής στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τον Γενικό Αρχηγό της Παναχαϊκής Χρήστο Μικέ για την άψογη συνεργασία και της αντιμετώπισή του. Ευχήθηκε  στους συμπαίκτες του να έχουν υγεία και στην Παναχαϊκή καλή επιτυχία στη νέα σεζόν και γρήγορη επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες.


Ροή ειδήσεων

Advertisement