Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Στην Πάτρα αύριο ο Γ. διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Γ. Κονδύλης για το 2o Σούπερ Καπ

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Αντίστροφη μέτρηση για τη δράση έχει ξεκινήσει στο στρατόπεδο του Προμηθέα ο οποίος το Σάββατο θα δώσει το πρώτο του τελικό παιχνίδι. Όμως δεν θα αργήσει ιδιαίτερα να δώσει και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν καθώς στις 25 Σεπτεμβρίου θα γίνει το πρώτο ματς για το 2ο Σούπερ Καπ που φέτος θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα.

Μάλιστα για το 2ο Σουπερ Καπ έγινε χθες μια πρώτη σύσκεψη στην Αθήνα όπου παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ στον ΕΣΑΚΕ ο Χρήστος Μήλας ο οποίος ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την διοργάνωση αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.
Ανακοινώσεις για τη σύσκεψη δεν έγιναν όμως πληροφορίες λένε πως εγκρίθηκε η διοργάνωση των αγώνων και συζητήθηκαν κι άλλες λεπτομέρειες προκειμένου το αγωνιστικό διήμερο να εξελιχθεί απολύτως ομαλά εντός κι εκτός αγωνιστικών γραμμών.
Μάλιστα αύριο θα είναι στην Πάτρα ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Κονδύλης ο οποίος θα κάνει αυτοψία στο “Δ. Τόφαλος” για τυπικούς κυρίως λόγους αφού όλα είναι όπως ορίζουν οι κανονισμοί καθώς μην ξεχνάμε πως είναι η πρώτη φορά μετά την πανδημία που θα υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες.
Επίσης, κατά την αυριανή του επίσκεψη θα έχει επαφές με φορείς της πόλης (περιφερείας Δ. Ελλάδας) οι οποίοι θα κληθούν να στηρίξουν την διοργάνωση του 2ου Σούπερ Καπ.
Σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για τις τιμές αλλά και τον τρόπο διάθεσης των καρτών-εισιτήριων για να ενημερωθούν οι φίλαθλοι της Πάτρας.
ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ-ΗΡΑΚΛΗ
Βέβαια το Σούπερ Καπ έπεται αφού αυτό που προέχει αυτή την στιγμή, είναι τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν σύντομα, το Σάββατο θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό στο Τόφαλος και δυο μέρες μετά με τον Ηρακλή, επίσης στο «Τόφαλος».
Το φιλικό με τον Ιωνικό θα ξεκινήσει στις 17.30 και το φιλικό με τον Ηρακλή στις 17.00 και λογικά θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο Τόφαλος και τον Κασιμίρο να δουλεύει κανονικά με όλους τους παίκτες.


Ροή ειδήσεων

Advertisement