Connect with us

Παναχαϊκή

«Γεμίζει» με εμπειρία η άμυνα- Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ναυπακτιακού

Published

on

 Όταν η άμυνα είναι χτισμένη από «γρανίτη» τότε τα πράγματα μπορούν να κυλήσουν πιο ομαλά για μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδό της.

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Πολλάκις αναφέραμε στα ρεπορτάζ μας ότι ο επικεφαλής Πέτρος Σταθάκης θέλει η κοκκινόμαυρη άμυνα να είναι από ατσάλι… και μέχρι στιγμής φαίνεται να το κάνει πράξη με τις μεταγραφικές κινήσεις που συνεχίζουν να εξελίσσονται.

Ο Αθανασόπουλος κάτω από τα γκολποστ, Σμίλτος και Σελινιωτάκης στην αμυντική γραμμή και ο Κοντοχρήστος ο οποίος αναμένεται στ’ αριστερά. Σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια με την Παναχαϊκή να δυναμώνει πολύ σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι η Γ’ Εθνική.

Χθες, λοιπόν, μια ακόμα πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση της ομάδας, αυτή του Αλέξη Σελινιωτάκη και εντός των επόμενων ωρών αναμένετε να ανακοινωθεί ο “μικρός” απο την Ξάνθη Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης αλλά και ο έμπειρος μπακ Χρήστος Κοντοχρήστος.

Την Τρίτη κληρώνει…

Την Τρίτη στις 12 μ. στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την συμμετοχή φυσικά και της Παναχαϊκής αφού πήρε το εισιτήριο στον Ταύρο νικώντας με 2-1 τον Φωστήρα.

Στην κληρωτίδα θα μπουν 38 ομάδες από την πρώτη φάση που προκρίθηκαν και οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 12/9 ημέρα Κυριακή.

Δεν έχουν τελειωμό οι προσφυγές

Και οι προσφυγές στην Παναχαϊκή δεν έχουν τελειωμό. Προχθές, λοιπόν, συζητήθηκαν στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (ΠΕΕΟΔ), οι προσφυγές που είχαν καταθέσει οι Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, Δημήτρης Ανάκογλου, Τζέιμς Σταμόπουλος, Ξενοφών Πάνος, Μάουρο Τσερούτι και Μάριος Μικές. Σίγουρα οι έξι πρώην κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές θα δικαιωθούν και πλέον τα χρέη στην Παναχαϊκή θα μεγαλώσουν και όποτε ανέλθει στην Super League 2 η κοκκινόμαυρη ομάδα θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να αποπληρώσει τα παλαιά δεδουλευμένα των πρώην παικτών της.

Ροή ειδήσεων

Advertisement