Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Άνοιξε η… όρεξη στους Σκοπιανούς

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μάθετε τα πάντα για τις τριάδες στο στοίχημα

Ημέρα δεύτερη για τα προκριματικά του Μουντιάλ και στη ζώνη της Ευρώπης έχουμε κάποια ματς αρκετά «ζόρικα» για τα φαβορί. Η Αγγλία δοκιμάζεται στη Βουδαπέστη από την «αναγεννημένη» Ουγγαρία, η Ισπανία παίζει στη Σόλνα με τη Σουηδία και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία υποδέχεται τη Βολυγαρία.

Εμείς, πάντως, θα πάμε στα… μέρη μας, στα Σκόπια, εκεί όπου μια άλλη από τις ομάδες του πρόσφατου Γιούρο, η Βόρεια Μακεδονία, έχει υψηλές βλέψεις και για το Μουντιάλ, υποδεχόμενη την Αρμενία.

Βόρεια Μακεδονία: Ένα… όνειρο έζησαν οι Σκοπιανοί στο Γιούρο που μας πέρασε. Ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και πήραν εμπειρίες που δύσκολα θα ξαναζήσουν, παρότι δεν κατάφεραν να διακριθούν. Ο Ανγκελόβσκι έφυγε, πάντως από τη θέση του στον πάγκο της ομάδας, αφήνοντας τη δουλειά στον μέχρι πρότινος τεχνικό της Κ21, Μπλαγκόγια Μιλέφσκι. Αλλαγές είχαμε και στο έμψυχο δυναμικό, μιας και ο ηγέτης Πάντεφ αποσύρθηκε από την Εθνική, ενώ το ίδιο έπραξαν οι έμπειροι Τσιτσόφσκι και Βελκόσκι, αφήνοντας χώρους στους πιο νέους. Κόντρα στην Αρμενία, πάντως, οι «γείτονες» θα έχουν τα περισσότερα αστέρια τους, στην προσπάθεια που κάνουν να βρεθούν στην κορυφή του ομίλου. Να θυμίσουμε πως αυτό είναι το πρώτο ματς που δίνει η ομάδα μετά το Γιούρο και το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο.

Αρμενία: Κάνει το πιο καλό ξεκίνημα στην ιστορία της σε προκριματικά Μουντιάλ η Αρμενία, έχοντας πετύχει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς! Η παρέα του Μκιταριάν και του Καπαρός έχει επιβληθεί των Λιχτενστάιν, Ισλανδίας και Ρουμανίας, ενώ πλέον έχει κάθε δικαίωμα να κάνει όνειρα ακόμα και για τη 2η θέση του ομίλου. Το ματς στα Σκόπια θα είναι κομβικό και ο Ισπανός τεχνικός έχει καλέσει τους κορυφαίους παίκτες της χώρας στην αποστολή. Πιθανό αποτέλεσμα με βαθμό ή βαθμούς, θα κρατήσει την ομάδα μέσα στη πρώτη 2άδα, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Καπαρός και ενδεχομένως θα δούμε μια πολυπρόσωπη άμυνα στο χορτάρι. Από το ρόστερ ξεχωρίζουν ο Μκιταριάν της Ρόμα, ο Ανταμιάν της Χόφενχαϊμ και ο Χαρογιάν της Κάντιθ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδια για καμία από τις δυο ομάδες. Η Βόρεια Μακεδονία θα έχει τον κόσμο δίπλα της μετά την καλή της εικόνα στο Γιούρο και με όσα έχει δείξει στα προκριματικά, οι ελπίδες για κάτι καλό είναι απτές. Η Αρμενία θα παίξει αμυντικά για το αποτέλεσμα, όμως βλέπουμε τους γηπεδούχους να κερδίζουν. Πάμε στον άσο του 1.78 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement