Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ Ξεκινούν το Σάββατο οι Ακαδημίες του μελανόλευκου οργανισμού:

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ακαδημία basketball του Οργανισμού ΑΠΟΛΛΩΝ, ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ και ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑΣ επαναλειτουργεί από το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο του Απόλλωνα στην Περιβόλα, με σύνθημα «χαμόγελα και ασφάλεια για τα παιδιά μας»!
Στόχος είναι τα παιδιά μας να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα με απόλυτη ασφάλεια και για αυτό τον λόγο έχει εκπονηθεί πλάνο με σεβασμό στα μέτρα για τη καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού.
Σε αγωνιστικό επίπεδο όλα τα παιδιά μας θα καθοδηγούνται από προπονητές με ειδίκευση και καταξιωμένους στο χώρο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Τα μέτρα που ισχύουν έως τις 6 Σεπτεμβρίου (κάθε εβδομάδα ενδέχεται να υπάρχει αναπροσαρμογή από τη ΓΓΑ και ανάλογη αναπροσαρμογή και υπεύθυνη ενημέρωση από τον Οργανισμό ΑΠΟΛΛΩΝ, ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑΣ ) για τα αθλήματα σε κλειστούς χώρους όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι τα εξής:
Την πρώτη εβδομάδα ακόμη και οι πλήρως εμβολιασμένοι και νοσήσαντες (με πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ), θα πρέπει να υποβληθούν στον πρώτο προληπτικό έλεγχο για covid-19. Για τη συνέχεια ισχύουν τα εξής:
Αθλητές έως 11 ετών: δύο self test ανά εβδομάδα παρουσία του υπεύθυνου covid της ομάδας.
Αθλητές 12 έως 15 ετών: ένα rapid test την εβδομάδα και ένα self test την εβδομάδα παρουσία του υπεύθυνου covid-19 της ομάδας.
Αθλητές 16 ετών και άνω : δύο rapid test την εβδομάδα.
*εξαιρούνται οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement