Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Α1 Πόλο Γυναικών-ΝΕΠ: Ο πήχης πιο ψηλά

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα… όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ. Πόσο μάλλον για έναν άνθρωπο, που έχει… «φάει» την πισίνα με το… κουτάλι και σκοπό έχει κάθε χρόνο να ανεβάζει τον πήχη, σκεπτόμενος ότι η χρονιά που έρχεται θα πάει καλύτερα. Ο λόγος για τον έμπειρο προπονητή της γυναικείας ομάδας της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών Κώστα Σακαλή, ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του στην «Γ» μιλώντας για τη χρονιά, που έρχεται.

Ο 50χρονος τεχνικός ερωτώμενος τι προσδοκά από τη χρονιά, που έρχεται τόνισε: «Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από την προηγούμενη, η οποία ήταν πολύ δύσκολη, λόγω της πανδημίας, ωστόσο καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε των όποιων προβλημάτων υπήρχαν και φέτος ευελπιστούμε να πάμε πολύ καλύτερα».

Και πρόσθεσε τονίζοντας: «Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά με κάποιες αθλήτριες και στόχο έχουμε βέβαια να κάνουμε μια ακόμη προσθήκη. Φυσικά εάν βρεθεί κάποια αθλήτρια που επιθυμεί να έρθει να παίξει σε εμάς, δεν θα πούμε όχι». Και κατέληξε λέγοντας: «Από την άλλη, ως σωματείο είμαστε υπερήφανοι, που αθλήτριές μας συμμετείχαν στην Εθνική Νεανίδων και αυτό μας κάνει πιο δυνατούς, καθώς με τη σκληρή δουλειά, που γίνεται μπορούν να στελεχώσουν κι άλλες παίκτριές μας τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα».

Επίσημα χθες η πρώτη βουτιά!

Χθες άλλωστε ξεκίνησε ουσιαστικά και η προετοιμασία των αθλητριών στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» με τις αθλήτριες της ΝΕΠ να μαζεύονται παρουσία του τεχνικού τους και να κάνουν κι επίσημα την πρώτη τους βουτιά, έχοντας στο μυαλό τους πλέον στην σκληρή δουλειά, που θα ακολουθήσει.

Προπονήσεις καθημερινά

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο σε καθημερινή βάση και τις επόμενες ημέρες οι αθλήτριες της πατρινής ομάδας θα λάβουν δια χειρός Κώστα Λαμπάτου και το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.

Τάσος Αγγελόπουλος 

*Από το σημερινό έντυπο της “Γ”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement