Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τροχαίο Mad Clip: “Πάει, πάει” φώναζε σοκαρισμένος στο σημείο ο φίλος του Light – Δείτε βίντεο

Δημοσιεύθηκε

στις

Όσο περνάει η ώρα βγαίνουν στην δημοσιότητα περισσότερα ντοκουμέντα και πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα που αφαίρεσε την ζωή του στον τράπερ Mad Clip.

Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω βίντεο που δείχνει τον επίσης τράπερ και πολύ καλό φίλο του Mad Clip, Light, να βρίσκεται στο σημείο του τροχαίου και να αντικρίζει τον φίλο του νεκρό φωνάζοντας “πάει, πάει”, μη μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Ο Light στο σημείο που τράκαρε ο Mad Clip

 

Ποιος είναι ο Light

Γεννήθηκε το 1995 στην Θεσσαλονίκη και κατάγεται από την Κένυα από την πλευρά της μητέρας του, εξού και το ψευδώνυμο “Nero Greco”, που μεταφράζεται ως “ο μαύρος Έλληνας”. Ανακαλύφθηκε από τον Υποχθόνιο το 2012, σε ηλικία 17 ετών. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο Nero Greco. Έπειτα ακολούθησαν δύο τραγούδια σε συνεργασία με τον τάπερ Snik, τα Tony Montana και Gucci Mane, τα οποία γνώρισαν για κάποιο λόγο μεγάλη επιτυχία. Το 2016 κυκλοφόρησε το τραγούδι Ποιός Είμαι το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα το πιο γνωστό του σινγκλ με πάνω από 26 εκ. προβολές.

Το 2017 κυκλοφόρησε το άλμπουμ Primo, το οποίο περιλαμβάνει το κομμάτι Πέτα Τα και το ομώνυμο τραγούδι ,το οποίο εξιστορεί την προσωπική του ιστορία, καθώς και τα Cinco de Mayo, Stan, Xannie, Χριστός και Απόστολος και Free Mike. Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε διάφορα σινγκλ τα οποίο γνώρισαν επιτυχία. Κάποια από αυτά είναι τo Mosca, το OJ και τo Όλα τα Chains, με τον DJ Silence. Έχει συμμετάσχει στα κομμάτια Dealer, Peru και Stars. Επίσης κατέχει μια μάρκα ρουχισμού, την PrimoTheBrand.

Το 2020 υπήρξε μια πολύ σημαντική χρονιά για τον ίδιο αφού τα κομμάτια στα οποία συμμετείχε τόσο ως δημιουργός όσο και με άλλους καλλιτέχνες (MadClip, Hawk, Billy Sio, Atc Nico κλπ.) γνώρισαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό (Slang.Iced out, Xiliometra). Στις 18 Δεκεμβρίου και στις 21 Δεκεμβρίου -στο Spotify και στο Youtube αντίστοιχα- δημοσιεύθηκε το κομμάτι του Voodoo σε συνεργασία με τον Hawk καθώς και ο κοινός τους δίσκος με την ονομασία Supernova στις 25 Δεκεμβρίου.

Το 2021, ο Light έβγαλε το τρίτο του στούντιο άλμπουμ, με τίτλο “Immortale”, με συμμετοχές απο τους Thug Slime, Alitiz, Vlospa, Mad Clip κ.α. Ο δίσκος δέχθηκε θετικές κριτικές απο το κοινό, με το σινγκλ “Τι Φοβάσαι” να παραμένει το διασημότερο κομμάτι του δίσκου, σε συνδιασμό με το μουσικό βίντεο που δημοσιεύτηκε.

Καταιγισμός σχολίων στο Twitter για τον θάνατο του Mad Clip: “Πάνε τα κότερα και τα ελικόπτερα!”

Οι χρήστες του διαδικτύου έτρεξαν στο twitter κι έκαναν το όνομά του πρώτο trend. Κάποιοι πονούν και μοιράζονται τον πόνο αυτό ενώ κάποιοι άλλοι ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες δυστυχώς ρίχνουν χολή.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement