Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Γι’ αυτό ο Τσιτσιπάς παίρνει toilet break σε κάθε ματς

Δημοσιεύθηκε

στις

Εντονη κριτική έχει δεχθεί τις τελευταίες εβδομάδες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για τα toilet breaks που παίρνει σε κάθε παιχνίδι. Όλα ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για το τουρνουά Σινσινάτι, όταν ο συμπατριώτης μετά το τέλος του πρώτου σετ πήρε toilet break και έκατσε για αρκετά λεπτά στα αποδυτήρια.

Ο Γερμανός κατηγόρησε τον 23χρονο για coaching. Συγκεκριμένα, το Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης μιλώντας στον chair umpire τόνισε ότι κατά τη διάρκεια που βρισκόταν ο Στέφανος στα αποδυτήρια αντάλλαξε μηνύματα με τον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολο. «Πήρε μαζί του την τσάντα του του με το κινητό του. Δεν θα τον συνοδέψει κανείς στην τουαλέτα. Το ίδιο έγινε στο Παρίσι και σε κάθε τουρνουά που παίζει», είχε πει ο Ζβέρεφ στον διαιτητή.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στα αποδυτήρια ο Στέφανος, η κάμερα έπιασε τον πατέρα του Ελληνα τενίστα να πληκτρολογεί στο κινητό του, με αποτέλεσμα να φουντώσουν ακόμα περισσότεροι οι φήμες περί coaching. Ο συμπατριώτης μας είχε ζητήσει επίσης toilet break και πριν από το τρίτο σετ, αλλά δεν είχε γίνει δεκτό το αίτημά του από τον chair umpire.

Επίθεση και από τον Μάρεϊ

Ροή ειδήσεων

Advertisement