Connect with us

Αθλητισμός

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης τίμησε τον Ολυμπιονίκη Χρ. Κολόμβο

Published

on

Τον ασημένιο Ολυμπιονίκη του Τόκιο με την Εθνική ομάδα Ανδρών πόλο Χριστόδουλο Κολόμβο υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχείο, σε ειδική εκδήλωση ο πρώτος «άρχοντας» της πόλης Κώστας Πελετίδης, με τον Δήμαρχο Πατρέων, να του απονείμει τιμητική πλακέτα, για όλα όσα προσέφερε με την Εθνική μας ομάδα ανδρών πόλο, τιμώντας την Πάτρα.

Οι δυο τους, πριν υποδεχτούν τους ρεπόρτερ, είχαν πολλά να θυμηθούν. Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, είπε: «Είναι χαρά μας και τιμή μας που με την παρουσία σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εκπροσώπησες την πόλη μας κάνοντάς μας υπερήφανους και πέρα από τον αθλητισμό είσαι καλό παιδί και είσαι πρότυπο αθλητή για όλα τα μικρά παιδιά, που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

Χρ. Κολόμβος: «Θα έρθουν καλύτερες ημέρες»

Από την πλευρά του, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης Χριστόδουλος Κολόμβος είπε: «Θέλω  από την πλευρά μου να ευχαριστήσουν όλοι όσοι με τιμήσατε και εσάς προσωπικά κύριε Δήμαρχε. Η χαρά για μένα είναι  διπλή και ξεχωριστή. Είναι πολύ σημαντική αυτή η επιτυχία και αισθανόμαστε υπερήφανοι, καθώς πραγματοποιήσαμε ένα όνειρο ζωής. Θα έρθουν πιστεύω καλύτερες ημέρες, αρκεί να μεριμνήσει το κράτος να φτιαχτούν καλύτερες υποδομές».

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό έντυπο της «Γ»

Τάσος Αγγελόπουλος

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement