Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ελεύθερος χωρίς όρους ο Πατρινός που κατηγορήθηκε για βιασμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή Πατρών αφέθηκε ελεύθερος ο συνταξιούχος επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία σε βάρος του για το αδίκημα του βιασμού. Η καταγγέλουσα, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε πίσω τα καταγγελόμενα και ο γνωστός Πατρινός αφέθη ελεύθερος.

Γ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: “ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΒΙΑΣΜΟΥ- ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ”

Ο δικηγόρος του συνταξιούχου επιχειρηματία Γιάννης Παπαναστασόπουλος σε δήλωσή του στο gnomip.gr ανέφερε τα εξής: “Η σκευωρία που κατασκευάστηκε σε βάρος του συνταξιούχου επιχειρηματία, σήμερα, κατέρρευσε πλήρως. Μετά την ιατροδικαστική έκθεση που δεν κατέδειξε ίχνος βιασμού σε βάρος της και την ανακριτική διαδικασία, η καταγγέλλουσα παραδέχθηκε κλαίγοντας και ζητώντας πολλές φορές συγγνώμη, ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και της κ. Εισαγγελέως, ότι όσα ισχυρίστηκε σε βάρος του επιχειρηματία ήταν ψέματα, του ζητάει συγγνώμη και ότι ντρέπεται για όσα είπε περί δήθεν βιασμού της. Κατέθεσε ότι
παρασύρθηκε από κάποιον γνωστό της που δεν θέλει να κατονομάσει, ο οποίος την έπεισε νa καταγγείλει τον κατηγορούμενο για να ωφεληθεί οικονομικά. Έτσι, η διαδικασία της απολογίας έγινε εντελώς τυπική και ο άδικα κατηγορηθείς αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους. Η εξέλιξη της υπόθεσης αυτής καταδεικνύει ότι δεν πρέπει να δεχόμαστε οποιαδήποτε τέτοια καταγγελία ως δεδομένη. Αλλά όπως εν προκειμένω, όταν οι αστυνομικές και ανακριτικές Αρχές επιτελούν ορθά το θεσμικό τους καθήκον, τότε και τα πραγματικά θύματα προστατεύουν, αλλά και τους καταγγελλόμενους, από αβάσιμες και ψευδείς κατηγορίες που εξυπηρετούν ύποπτες σκοπιμότητες”.


Ροή ειδήσεων

Advertisement