Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

«Πρόταση -πρόκληση για μένα»-Ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος, μιλάει αποκλειστικά στην «Γ» 

Published

on

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως το παρελθόν, δεν είναι ο… οδηγός του μέλλοντος, όμως εάν το πάρεις από την… ανάποδη, μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου και προσπαθείς να φτιάξεις κάτι καλύτερο.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι ιθύνοντες την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, έχοντας μια «γενιά» αθλητών, που έχει μάθει στα… δύσκολα έβαλε «πλώρη» για ψηλότερα.

Έτσι ενίσχυσε τον σύλλογο, με αθλητές μικρής ηλικίας και εξελίξιμους. Ένας εξ αυτών, είναι και ο 19χρονος φουνταριστός (παίζει και περιφερειακός) Γιώργος Παπαχριστόπουλος (θα σπουδάσει στο Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών) που ήρθε από τον Νηρέα Γέρακα (πέρασε και από την ακαδημία του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος για τρία έτη), προκειμένου να δώσει νέα πνοή στην ιστορική ομάδα και να βάλει και αυτός το… «λιθαράκι», για να επιτύχει ο Ναυτικός Όμιλος τον στόχο της ανόδου. Ερωτώμενος ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος αποκλειστικά από την «Γ», για το πώς πήρε την απόφαση να «κατηφορίσει» για την Πάτρα και τον ΝΟΠ, απάντησε: «Μόλις δέχτηκα το τηλεφώνημα δεν το σκέφτηκα καν, είπα έρχομαι. Ήταν πρόταση-πρόκληση για μένα, αυτή η επικοινωνία. Το να είσαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας δεν το σκέφτεσαι καθόλου». Και πρόσθεσε: «Το κλίμα στον ΝΟΠ είναι οικογενειακό και αυτό φάνηκε από την πρώτη μέρα, η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ». Και κατέληξε τονίζοντας με μεγάλη αισιοδοξία: «Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται με τις προπονήσεις να είναι σκληρές, έτσι ώστε ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών, να επιτύχει τον στόχο, που είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική κατηγορία Ανδρών πόλο».
Προετοιμασίας συνέχεια…
Δεύτερη μέρα προετοιμασίας χθες για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου και τις επόμενες ημέρες, οι προπονήσεις ίσως γίνουν διπλές, κάτι που αναμένεται να το αποφασίσει ο τεχνικός της ομάδας Βασίλης Λαμπάτος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement