Connect with us

Ερασιτεχνικό

Τα μέτρα έφεραν αναβολή

Published

on

Δυστυχώς τα νέα μέτρα με το μίνι λοκντάουν στην Αχαΐα ανάγκαζαν τους ανθρώπους της Αχαϊκής στο να αναβάλουν το πολύ σημαντικό τουρνουά που είχαν ετοιμάσει για την στήριξη των πυρόπληκτων από τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης: «Το Δ.Σ της Αχαϊκής είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ακύρωση του τουρνουά στο Δημοτικό στάδιο της Κάτω Αχαΐας υπέρ της στήριξης των πυρόπληκτων από τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας.

Δυστυχώς τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, ο επικείμενος συγχρωτισμός, η υγεία όλων μας, μας φέρνει στην δυσάρεστη αυτή θέση.

Απεναντίας όμως οι ομάδες που δήλωσαν παρόν, ο Πανμοβριακός Ριόλου, η Α.Ε. Λιμνοχωρίου κ ο Ατρόμητος Λάππα, ο κόσμος όπως κ χορηγοί που θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή, θα ολοκληρωθεί με την πρωτοβουλία της ομάδας μας, την συγκομιδή των τροφίμων κ την διανομή τους !!!

Θερμή παράκληση στις ομάδες, τους χορηγούς, τον κόσμο, να φέρουν όσα περισσότερα τρόφιμα μακράς διάρκειας στους συνανθρώπους μας που πραγματικά περνάνε πολύ δύσκολα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement