Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ανώτερο σύνολο οι Κροάτες

Published

on

Μάθε τα πάντα για τις stoiximan προσφορές*

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει τα Σάββατα τις προηγούμενες εβδομάδες να ήταν γεμάτα μεγάλα ματς από τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη, όμως αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχουν πολλά σπουδαία παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ίσως το πιο αμφίρροπο και πολύ σημαντικό, είναι αυτό που θα γίνει στη Μπρατισλάβα, ανάμεσα στην αήττητη ως ώρας Σλοβακία και την άκρως φιλόδοξη Κροατία.

Σλοβακία: Βρίσκεται σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο για τα προκριματικά, έχοντας να αντιμετωπίσει τις πολύ ισχυρές Ρωσία και Κροατία, ενώ ακόμα και η Σλοβενία είναι μια έμπειρη ομάδα, με καλούς παίκτες. Αυτό όμως δεν πτοεί σε καμία περίπτωση τους Σλοβάκους, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στον όμιλο και υποδέχονται τους Κροάτες, με στόχο ακόμα και να βρεθούν στην κορυφή. Η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή πριν 3 ημέρες κόντρα στη Σλοβενία και εκεί θα «χτίσει» ο Τάρκοβιτς, έχοντας στο μυαλό τους, πάντως, ακόμα και το σενάριο της ισοπαλία, που θα κρατήσει τους Σλοβάκους σε απόσταση αναπνοής από τις πρώτες θέσεις.

Κροατία: Μετά την συμπαθητική πορεία που διέγραψε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Κροατία δεν άλλαξε και πάρα πολλά στον τρόπο παιχνιδιού της, όμως στη Ρωσία, παρότι ήταν ανώτερη, ήταν εμφανής η απουσία του ηγέτη Μόντριτς. Ο άσος της Ρεάλ δε θα παίξει ούτε στη Μπρατισλάβα, παρ’ όλα αυτά, οι Κροάτες αναμένεται να είναι πιο επιθετικοί, καθώς ένα διπλό στη Σλοβακία θα τους κρατήσει στην κορυφή του ομίλου, ενώ παράλληλα θα έχουν βγάλει ένα βαρύ πρόγραμμα. Πιθανότατα θα δούμε και πάλι τον Βίντα στα στόπερ, ενώ ο Ντάλιτς δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε 2-3 αλλαγές σε σχέση με το ματς της Μόσχας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Κροάτες προέρχονται από ένα καλό αποτέλεσμα στη Ρωσία και θα ψάξουν ένα διπλό που θα τους φέρει στην κορυφή, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Οι Σλοβάκοι μπορεί να είναι αήττητοι προς το παρόν, όμως μετά την ανανέωση του ρόστερ, θα έχουν δύσκολο έργο. Στο 1.93 στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement