Connect with us

Παναχαϊκή

Κέρδος οι μικροί στο φιλικό παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό

Published

on

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Παναχαϊκής στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα (0-0) στo πλαίσιo της προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με την κόπωση των αθλητών από την προετοιμασία τους να είναι εμφανής. Ωστόσο το μεγάλος κέρδος θα μπορούσε κανείς να αναφέρει για το συγκρότημα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είναι οι «μικροί» που στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν αγωνιστική πειθαρχία αλλά και όρεξη… για το κάτι παραπάνω. Κάποιοι από τους μικρούς που διακρίθηκαν ήταν οι Μπαμπούνης, Λούσκος και Λιμάτσι.

Ο Σέρβος τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους «κοκκινόμαυρους» που είχε στην διάθεσή του πλην των τριών που έμειναν στην Πάτρα Τσίγκρηλα, Πολίτη και Χαντί (τραυματίες).

Στο Στάδιο βρέθηκαν και 50 φίλοι της Πατρινής ομάδας για να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά την «κοκκινόμαυρη» ομάδα.

Ο Κάλαϊτζιτς αύριο θα δώσει ρεπό στους κοκκινόμαυρους και από Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κλήρωση να θυμίσουμε θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (12μ.) στα γραφεία της ΕΠΟ όπου και η Παναχαϊκή θα μάθει τον προσεχή αντίπαλό της.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Παντελίδης, Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Λίτσος, Γιαννόπουλος, Πατρώνης, Νιφορόπουλος, Κουραχάνης, Μπλέτσας, Κοντογιάννης, Γιαννιώτης

Στον πάγκο: Μπατσής, Κούσουλας, Καραγιάννης, Μένιος, Σατραζέμης, Βήτος, Κατσάμπας και Καγκάνης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Σμίλτος, Στασινόπουλος, Μπελεζάκης, Κωνσταντακόπουλος, Αγκαράι, Παπαχρονόπουλος, Αλεξόπουλος, Τεγούσης, Στεργίδης, Κυβελίδης.

Στον πάγκο: Μπαμπούνης, Γεωργόπουλος, Λούσκος, Ταρνάρης, Θεοφάνης, Κοτσόκολος, Σελινιωτάκης, Κατσής, Θανόπουλος, Γκασιμπαγιατζίδης, Λιμάτσι.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement