Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Φιλικό… τεστ στη Ναύπακτο

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι φίλαθλοι θα δουν για πρώτη φορά την Παναχαϊκή στο σημερινό (6μ.μ.) φιλικό στην γειτονική Ναύπακτο 

Μπορεί η Παναχαϊκή να δίνει σήμερα (6μ.μ.) το δεύτερο φιλικό της τεστ εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα ωστόσο οι φίλοι του ιστορικού συλλόγου μέχρι στιγμής δεν είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά την ομάδα τους.

Να θυμίσουμε το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κεραυνό (Α’ Κατηγορίας) η διοίκηση το θεώρησε προπονητικό «διπλό» με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Στην συνέχεια οι κοκκινόμαυροι αγωνίστηκαν στον Ταύρο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για την πρώτη φάση του Κυπέλλου με τον Φωστήρα οπότε οι Πατρινοί φίλοι του συλλόγου δεν είχαν και πάλι την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα της καρδιάς τους.

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι όμως που θα διεξαχθεί στο γειτονικό νομό θα έχουν για πρώτη φορά φέτος την ευκαιρία να δουν το νέο μοντέλο που δημιουργεί ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα ανακοίνωσε πως οι Πατρινοί θα έχουν το δικαίωμα να μεταβούν στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με γενική είσοδο 5 ευρώ.

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ο προπονητής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα αλλά και πρόσωπα καθώς θα έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Απόντες θα είναι ο Δημήτρης Τσίγκρηλας (φωτό) ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα κυπέλλου στον Ταύρο με αντίπαλο τον Φωστήρα καθώς και οι Πολίτης, Χαντί που έχουν κάποιες μικροενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο από τον προπονητή, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να προφυλαχθούν.Η φιλική αναμέτρηση με τον Ναυπακτιακό θα είναι και μια πρόβα τζενεράλε για τον Σέρβο τεχνικό λίγο πριν από το δεύτερο επίσημο παιχνίδι στην 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (7/9) στις 12 μ. στα γραφεία της ΕΠΟ όπου και οι κοκκινόμαυροι θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους. Ένα παιχνίδι που όλοι στο «στρατόπεδο» της Παναχαϊκής θέλουν να κερδίσουν και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement