Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ο Διαγόρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ακόμα νικηφόρο παιχνίδι για την ομάδα του Διαγόρα που επικράτησε χθες με 2-0 του Αίαντα Γαστούνης στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας των Βραχνεϊκων.
Το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου αυτή την φορά στο γήπεδο της Γαστούνης έδειξε για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το 1-0 ήρθε στο 21’ της συνάντησης ο Καράμπουλας πραγματοποίησε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να «οδηγείτε» στον Θόδωρο Βλασόπουλο ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του Μπακάλη «γράφοντας» το 1-0. Το δεύτερο τέρμα για τα Βραχνεϊκα ήρθε στο 75’ με τον Γιάννη Σκεπετάρη ο οποίος με ωραίο σουτ νίκησε τον πορτιέρο του Αίαντα.
Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 79’ είχε και δοκάρι με το παιχνίδι να παραμένει μέχρι το τέλος με σκορ 2-0.
ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Α. Γαβριλόπουλος): Μπακάλης, Στανής, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Δούλος, Σταθάτος, Ρούνης, Καράμπελας, Βράπι, Ντρέου. Αγωνίστηκαν και οι Γιαννακόπουλος, Αντεντέγι, Δουλαβέρης, Μουτσάι, Ζωγόπουλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Ζήκος): Μπαρδάκης, Σαρρής, Μικές, Σιδέρης, Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος, Θ. Βλασσόπουλος, Ν. Βλασσόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Καράμπουλας, Αλεξανδρής. Αγωνίστηκαν και οι Σκούρτας, Μ. Μικές, Καϊμακάς, Τσεκούρας, Σακελλαρόπουλος, Καπετανάκης, Αθανασόπουλος, Λάιος, Αλιφιεράκης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement